Välkommen till oss

 Friskvård och rehab för våra sällskapsdjur sen 2013Dessa är våra villkor för köp av klippkort, kurser och produkt

 

Priserna som anges vid köptillfället är det pris som gäller och det visas inkl moms. 

Klippkort :  Flexi-korten är giltiga 6 månader från inköpsdatum eller dag för första nyttjade tjänst.  I vissa fall finns skäl till förlängning, ex hund under utredning. Maila oss i såna fall- vi avgör om särskilda skäl föreligger. Prova på kort är giltigt 4 månader. Kloklipp är giltigt 6 månader. Rehabkort är giltigt 4 månader som längst. Vi förväntar oss att du följer den rehab plan du får. Du som kund måste själv hålla reda på din giltighetstid. Korten förvaras på Pite Hundsim och kryssas efter besöket. Bunden till en hund är kort ersatt av bolag samt prova på kort.

Övrigt: Ej fullt nyttjade kort oavsett orsak, samt påbörjade kort, återbetalas tyvärr inte- Korten köps i en helhet hos oss. Detta gäller även om företaget av någon anledning upphör. 

Om du har rehabtillägg i din försäkring täcks kostnaden helt eller delvis för tex simning. Be om remiss och ta kontakt med ditt försäkringsbolag. Om kortet köps i rehabsyfte är det bundet till den hunden som står på försäkringen. 

Inget av våra kort får säljas eller överlåtas till andra part. 

Ångerrätt kurser/upplevelser: Du som kund har 14 dagars ångerrätt efter anmälan/köp. Ånger ska inkomma skriftligen till oss. Anmälnings samt administrationsavgift ingår i avgiften och betalas inte tillbaka vid ånger. Vad avgiften är framgår i produkten. 

Reklamation: Om en vara är trasig eller fel vill vi att du kontaktar oss omgående. Du får en ny produkt eller pengarna tillbaka. Att inte dyka upp på bokad tid räknas inte som avbokning= debiteras sitt fulla värde. 

Special beställningar som ex våra koppel och linor, tillverkas specifikt till dig och omfattas inte av ångerrätt. Vi skickar alltid bild på färdig produkt så du får godkänna. Att inte hämta ut sitt skickade paket räknas inte som reklamation och debiteras faktisk kostnad för frakt och hantering.

Förbehåll: Vi reserverar oss mot slutförsäljning och kan inte garantera att bilder och färger i webben stämmer exakt överens med den slutgiltiga produkten.

 Personuppgiftshantering/GDPR: Du som kund har rätt att få dina uppgifter raderade i samband med köp, kontakta oss om det önskas. Bilder som används inom företaget= på hemsida samt i sociala medier går under samtycke. Om dataintrång skulle ske anmäls detta till datainspektionen inom 72 timmar. Vi lämnar såklart aldrig ut dina uppgifter till andra part!

I bokningssystemet gallrar vi kunder som varit inaktiva mer än 1 år, regelbundet. Om du inte haft en bokning hos oss på mer än 1 år kommer du därför måsta göra en ny användare. 

 Företaget Godkänd för moms & F-skatt. Org nr SE880204xxxx01