VALPKURS START 20/8

Ej i lager :(

Dags för valpkurs! 

En kurs som är perfekt som den är eller ett komplement till en vanlig, traditonell valpkurs. Riktar sig till dig som vill komma igång med lite av varje med din valp. Under denna kurs träffas vi fyra gånger där fokus ligger på friskvård, den växande hunden och nosarbete. Inkl. kaffe/te, diplom och en flaska eukalyptushydrolat. Värdefull passivitetsträning och socialisering får valpen på köpet!

Träff 1- vi bekantar oss med lokalerna, tränar lite miljö & självförtroende. Träffens föreläsning "den växande hunden" fokuserar på den fysiska motionen för en växande hund samt tillväxtrubbningar och hd/ed röntgen.

Träff 2- teori "vad är nose work". Vi introducerar behållaresök och eukalyptusdoft.

Träff 3- teori "simträning och dess effekt". Vi introducerar poolen för eran valp. Under denna träff kommer ni vara med era valpar tillsammans i poolen och vi introducerar simträning på ett lekfullt sätt. Avslutas med dusch i vårat badkar. Du som är med valpen i poolen ska bära underställ eller liknande. Dusch och plats för ombyte finns. 

Träff 4- prova på viltspår! fika och diplom. 


PLATS: PITE HUNDSIM. (Plats för spårträff meddelas under kursen)

DATUM: TORSDAGAR MED START 20/8 DEL 4 OCH AVSLUT: LÖRDAG 12/9 KL 11-13

TID:  18-20 

INSTRUKTÖR: Emma, ägare av simmet. 


ÖVRIGT: För valp 3-6 månader. Vaccination och avmaskning ska ske enligt skk´s rek. Stryphalsband är inte tillåtet under denna kurs. Anmälan= köp här i shopen. Anmälan är bindande. Missade tillfällen betalas tyvärr inte tillbaka. Ni får låna spårlina under kursavslutet samt att vi håller med låneklövar. 4 platser. En övrig familjemedlem (samma hushåll) är välkommen på kursen!copyright2020 PiteHundsim