BALANSBOLL STEG 1 START 24/9 FULL

Ej i lager :(

Som träning & aktivering! 

Denna typ av träning har alla hundar nytta av, och det är dessutom en väldigt rolig träningsform. Du behöver bara ett redskap och lite plats någonstans inomhus. På somrarna är det trevligt att träna ute på gräsmattan!  Extra viktig träning för dig med hund som tex arbetar i skog där olika underlag ska pareras, för dig som tränar och tävlar nosework, agility och skydd/IPO. Träningen stärker självförtroende och stabiliserande muskulatur som är viktig för  hund med ex patella problem. 

Balansbollskurs har vi hållit sedan våren 2016 och det har varit en mycket omtyckt kurs. När du köpt din plats här i shopen är du garanterad plats. Anmälan är  bindande! Inget kallelse mail skickas så se till att skriva in datumet i din kalender. 

Innehåller:

-Grundläggande anatomi.

-Praktiska övningar som utvecklar koordinations- och balansförmågan, som därmed hjälper till att utveckla de muskelgrupper som finjusterar exakta rörelser och stabiliserar lederna.

Vi tränar inomhus.

Kursen avslutas med genomgång av de redskap som finns att köpa, och du kan beställa dig ett redskap om du vill.  

Instruktör: Emma- djurvårdare, hälsoterapeut, balansbollsinstruktör. Tränar kontinuerligt balansboll med egen hund.

Förkunskaper: Inga.

Plats: Pite Hundsim, kurslokalen.

Tid: 18-20

Datum:   torsdag 24/9

Övrigt: Om din hund har någon diagnos vill jag att du mailar den till  pitehundsim@gmail.com innan kursstart. Köp av plats är bindande.

observera att: Hunden ska vara rastad, försäkrad, vaccinerad enligt skk´s rek, och fyllt 6 månader. platser. Ta med belöningsgodis, och om hunden har någon favoritfilt att ligga på. Om du har frågor eller funderingar så maila mig. Välkommen!


copyright2020 pitehundsim