Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

VALPTRÄFF TEMA "DEN VÄXANDE HUNDEN" 16/2

  • 350.00 SEK

En valp behöver i tidigt stadie få komma igång, och belastas på rätt sätt, för att i framtiden skapa bäst förutsättning att hålla sig frisk och stark. Tyvärr le

Ej i lager :(

Dela

En valp behöver i tidigt stadie få komma igång, och belastas på rätt sätt, för att i framtiden skapa bäst förutsättning att hålla sig frisk och stark. Tyvärr lever många förlegade tips och råd kvar gällande träning för valp, inte minst från uppfödare. Dom gillar vi att slå hål på. Jag har gått emot filosofin att en valp behöver hållas stilla sitt första levnadsår sen jag köpte min första grand danois 2006. 


Vi bekantar oss med lokalerna, tränar lite miljö och självförtroende. Kvällens föreläsning handlar om den växande hunden, fysisk motion för en växande hund, samt tillväxtrubbningar och HD/ED röntgen. Värdefull passivitetsträning får din valp på köpet. 


PLATS: PITE HUNDSIM. Mer info om lokalerna och hur du hittar finner du under den fliken i menyn. 

DATUM: ONSDAG 16/2 

TID:  18.00- ca 20.00 

INSTRUKTÖR: Emma, ägare av simmet. 

ÖVRIGT: För valp ca 3-6 månader. Vaccination och avmaskning ska ske enligt skk´s rek. Stryphalsband är inte tillåtet under denna träff. Anmälan= köp här i shopen. Anmälan är bindande. Missade tillfällen betalas tyvärr inte tillbaka. Ni har 14 dagars ångerrätt från det att vi mottagit din anmälan. Ånger ska skickas in skriftligt till oss. Du får då tillbaka avgiften minus anmälnings och administrationsavgift som i detta fallet är 100:-  Endast 4 platser. Pga covid-19 är det en person/hund. Välkommen!