BEHÅLLARE

Ej i lager :(

MED FOKUS PÅ BEHÅLLARE!

Priset är en plats. (En hund) Hund som inte ska delta ber vi vänligt väntar hemma eller om möjligt i bil. Om du erhållit kort på en gratis tematräning under någon av våra andra kurser måste du snabbast möjligt maila in ditt intresse så reserveras en plats. Platserna delas ut i den tur anmälan/köp inkommer. Anmälan är bindande, dyker du inte upp debiteras du 200:- 

TILLFÄLLE: TEMATRÄNING BEHÅLLARESÖK. VI TRÄNAR PÅ OLIKA BEHÅLLARE AV BÅDE STORLEK OCH UTSEENDE, OLIKA DOFTBILDER, UTSEENDEN, HÖJD. PASSAR ÄVEN DIG SOM HAR FÅTT EN HUND SOM LURAS MED SINA MARKERINGAR ELLER BÖRJAT KRAFSA PÅ BEHÅLLARNA. 

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN

INSTRUKTÖR : Emma, certifierad snwk instruktör samt auktoriserad doftprovsdomare. Läs gärna mer under "personal".

DATUM

TID:  16-17.30

FÖRKUNSKAPER: Grundkurs (behöver ej varit hos mig) eller tex  godkänt doftprov. Vi anpassar de praktiska övningarna till er som ekipage.

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek, försäkrad och rastad. Fyllt 6 månader. Max antal deltagare är 4 st. Ta med belöningsgodis. Anmälan är bindande. Anmälan= köp här i shopen eller Mail till pitehundsim@gmail.com 

släpp inte fram din hund till okönd hund utan tillåtelse. Vi undanber användning av stryphalsband och sele med gå fint effekt. Löptik ska bära tikskydd.