TEMATRÄNING "SUMMIT" 9/10

Ej i lager :(

Dags för tematräning! Lite annorlunda tematräning nämligen - "Summit Light". Du bokar en fast tid och kommer och gör erat sök och är sedan färdig. Vi kommer nyttja båda simmets lokaler, och det kommer vara okänt antal gömmor med både eukalyptus och lagerblad på olika höjd. Ni kommer få 12 minuters söktid.

Priset är per hund. Hund som inte ska gå träningen ber vi vänta hemma. För dig som erhållit ett kort på en gratis tematräning via någon av våra andra kurser: anmälan sker via ett mail till oss så reserveras en plats. Observera att platserna fördelas i den ordning anmälan/köp inkommer. Anmälan är bindande, om du inte dyker upp debiteras du 200:- (oavsett värdekort).

PLATS: PITE HUNDSIM

INSTRUKTÖR : Emma, cert. snwk instruktör samt aukt. doftprovsdomare.

DATUM:  FREDAG 9/10

BOKNINGSBARA TIDER (skicka ett mail om önskad tid) :  

14.30 BOKAD

14.50 BOKAD

15.10 BOKAD

15.30

15.50FÖRKUNSKAPER: Grundkurs (behöver inte varit hos mig) eller godkänt dp. 

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek och har fyllt 10 månader.  Försäkrad och rastad. Anmälan är bindande. Hunden ska bära fast Halsband eller sele utan "gå fint effekt". Ta med belöningsgodis. OBS- Du kan inte räkna med att starta innan bokad tid. Vänta in din tid utanför lokalerna om du är i god tid. I entrén uppe är lämpligt. Detta för att hunden innan inte ska bli störd. Ge plats åt varandra när ni möts/passerar, alla hundar tycker inte om hundmöten. 


copyright2020 pitehundsim