VILDNOSEN DEL 2- VILTSPÅR CLEARROUND

350.00 SEK

Ej i lager :(

Första upplagan av Vildnosen för året 2021 blir clearround i viltspår! Du kan också anmäla dig enbart för träning inför anlag eller för att komma och gå ett blint spår. 

Viltet som används är älg eller rådjur. Spåren är blinda spår för er som förare och av anlagskaraktär, minst 400 meter, max 600 meter. Första spåret som läggs är det som avgör hur långa dom blir. Dom ligger minst 2 och max 5 timmar, precis som vid anlagsprov. Vi använder fryst blod från nöt eller ren. Ni har 30 minuter på er att gå spåret. Vinnaren för dagen är den som med minst hjälp på snabbast tid kommer fram till sitt spår, och erhåller 20 poäng, 2:an 15 poäng och 3:an 10 poäng. Var du med förra året och tog en placering slås ev poäng för 2021 ihop med dom. 

I slutet på året korar vi "årets vildnos"! Så detta är förutom ett spännande spår en del i våran cup. Du köper platsen och skickar sen ett mail med önskad tid. Det är ingen garanti att få den tiden du önskar dock. 4 platser. Alla deltagare får en goodie-bag. Välkommen!

Datum: Lördag 12/6

Förkunskaper: Hunden har fyllt 9 månader, ska vara vaccinerad enligt skk´s rek. Vi har inget krav på grundkurs innan, utan ni avgör om ni är redo att prova. Fast halsband eller sele. Gå fint sele, halv/hel stryp samt grimmor är inte tillåtna. 

Plats: Vi kontaktar dig.

Bokningsbara tider:

11.00 BOKAD

11.45 BOKAD

12.30 BOKAD

13.15


Övrigt: Se din anmälan som bindande. Efter 14 dgr är du betalningsskyldig till 100%. Platsen kan innan dess avbokas skriftligen. Du återfår då avgiften minus anmälnings och administrationsavgift som i detta fallet är 150:-


Copyright2021Pitehundsim


VILT & BLODSPÅR

VILT & BLODSPÅR

Slutsåld