PROVA PÅ VILTSPÅR

395.00 SEK

Ej i lager :(

Kanske har du varit nyfiken på viltspår? Då kommer här en prova på träff! 

Att spåra med sin hund är bland de roligaste man kan göra! För hunden tillfredsställs flera naturliga beteenden vilket är oerhört berikande. Som resultat får man en stimulerad, nöjd hund. Det är också spännande att gå bakom och se sin hund arbeta sig fram till spårslutet. Denna träffen syftar till att du ska komma igång med din hund i spåret. Det är en matig träff där du kommer få med dig mycket info och de allra viktigaste för att sen kunna fortsätta på egen hand. Du kommer få lära dig blanda blod och ni kommer lägga två spår var. Vi håller med både låneklövar, spårlina och blod. Det är bra om hunden bär sele, alternativt ska den bära fast halsband. En prova på träff är ett ypperligt tillfälle att ta reda på om detta verkar passa just er, men den passar även dig som kommit ifrån spåret och vill fräscha på kunskaper. Träffen är inkl; kaffe, fika och lättare kompendium. Du får gärna maila mig med vilken ras du kommer med efter du köpt plats. Om du har en blandras så maila samtliga raser. Detta för att kunna anpassa viltet bäst. Välkommen!

Förkunskaper: Inga.

Hund: Från ca 6 månader. Ska vara vaccinerad enl skk rekommendation samt försäkrad. Rasta innan du anländer så hunden kan vänta ett tag i bilen. Ni ska även ha med er vatten+skål, godis, en favoritleksak och kläder efter väder. Bra skor. Hunden ska inte nyligt ätit, det får gärna gått minst 2 timmar. Löptik ska meddelas innan träffen. Strypkoppel även halvstryp samt sele med "gå fint effekt" är inte tillåtet. 

Plats: Piteå med omnejd. specifik plats meddelas i separat mail. 

Instruktör: Emma, dipl. viltspårsinstruktör och tränar mycket egen hund i spåret.

Datum & tid:  (sluttid kan  variera)

Observera att sluttiden är ca tid. De kan variera åt båda håll beroende på antal deltagare tex. 

Övrigt: Anmälan är bindande. Du har 14 dgr ångerrätt efter köp, ånger ska ske skriftligt, något annat godtas ej. Efter 14 dgr är du betalningsskyldig till 100% av värdet. I priset ingår anmälnings samt administrationsavgift på 200:- som inte återfås vid ånger. Köp här i shopen= anmälan. 4 platser. Vi förbehåller oss rätten att byta datum vid oväder. Det blir inte en trevlig upplevelse för hunden om det är storm eller åska. 


Copyright2021PiteHundsim

VILT & BLODSPÅR

VILT & BLODSPÅR

Slutsåld