TEAMET

Välkomnar varmt nya företag till teamet! Pite Hundsim samarbetar i dagsläget med dessa företag! För mer info om tjänster och priser kontakta resp företag direkt. De företag som ingår i teamet är företag som kompletterar varandra, samtliga företag har utbildning och god kundkompetens.  Vi erbjuder god vård och utbildning till din fyrfotade familjemedlem- Tillsammans är vi ett team för din hund! 

Kontakta mig (Emma) om du har företag och skulle vilja ingå i teamet. 


THERESE HUNDVÅRD 

Therese badar, trimmar, klipper klor och skrapar tandsten. Besök det på www.hundvard.com CARNI-FYSIO

Alexandra gick sin slutpraktik hos oss under sin utbildning till Hundfysioterapeut och tog därefter över "Råneå hundspa", nu kallat Carni-fysio. Erbjuder simträning, massage, vibb och laser, samt butik. Besök på: www.carni-fysio.com


SPONSOREKIPAGE 2020

DENISE LUNDHOLM:

Jag har två storpudelpojkar, Devil och Viper.

Efter hård träning och tävling brukar vi återhämta oss i början av veckan med laser och allmän check.

Som vardagsträning går vi mycket i skog och mark, över stock och sten, tränar på balansbollar, cyklar i terräng, springer i lina, åker skidor och simmar såklart!

Men lika ofta blir det ack så viktiga kravlösa ”hopp och lek”promenader i skogen.

Ett fortsatt gott samarbete med Pite hundsim gör oss stolta och ger hundarna rätt förutsättningar att hålla länge!


     JOSEFIN LUNDKVIST

Jag har två hundar. Aiko som är en finsk lapphund på 7år och numera pensionerad från hundsport samt Trix som är en australian shepherd på 4 år. Trix är aktiv främst inom tävlingslydnad och bruksgrenen spår, med stora framgångar. 

För att Trix ska hålla för all den hårda träning han utför så är friskvård otroligt viktig och samarbetet med Pite Hundsim ger oss otroligt goda förutsättningar att hålla igång, åtet runt!

För att bygga upp och underhålla kroppen simmar vi regelbundet, cyklar, springer, tränar balansboll, går med viktmanschetter och varierar vardagsmotionen. Jag tror att mångsidig aktivering bygger starka kroppar! 

Efter perioder med hård träning och efter tävlingshelger får Trix ofta en genomgång av Emma samt avkoppling och återhämtning på vibben/med laser. 

Vi är så stolta av att få vara en del av Pite Hundsim-teamet! /Josefin