Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

TEAMET

Välkommen till "Teamet"! 

Pite Hundsim samarbetar i dagsläget med dessa företag och föreningar. För mer info om tjänster och priser kontakta resp företag. De företag som ingår i teamet är företag som kompletterar varandra, där samtliga företag har utbildning och god kundkompetens. Jag startade "teamet" 2017 med syftet att skapa kollegor i liknande branscher. Vi erbjuder god vård och utbildning till din fyrfotade familjemedlem!

Vill du ingå i teamet? Kontakta Emma på [email protected] 

Vi skulle gärna se en allmän hundinstruktör i teamet som inte håller de kurser vi håller. Sponsrar med spännande sökområden till nosework samt uteplan för kurser och träning. Tack Dynamita!


THERESE HUNDVÅRD 

Therese badar, trimmar, klipper klor och skrapar tandsten. Företaget har varit verksam sedan 2007. Besök det på www.hundvard.com 
PITEÅ HUNDSÄLLSKAPS LOKALA KENNELKLUBB 

Besök föreningen på piteahundsallskap.se 

AMBASSADÖRER 2022DENISE LUNDHOLM:

Jag har två storpudelpojkar, Devil och Viper.

Efter hård träning och tävling brukar vi återhämta oss i början av veckan med laser och allmän check.

Som vardagsträning går vi mycket i skog och mark, över stock och sten, tränar på balansbollar, cyklar i terräng, springer i lina, åker skidor och simmar såklart!

Men lika ofta blir det ack så viktiga kravlösa ”hopp och lek”promenader i skogen.

Ett fortsatt gott samarbete med Pite hundsim gör oss stolta och ger hundarna rätt förutsättningar att hålla länge!


     JOSEFIN LUNDKVIST 

Trix som är en australian shepherd på 6 år är aktiv främst inom tävlingslydnad och bruksgrenen spår, med stora framgångar. 

För att Trix ska hålla för all den hårda träning han utför så är friskvård otroligt viktig och samarbetet med Pite Hundsim ger oss otroligt goda förutsättningar att hålla igång, åtet runt!

För att bygga upp och underhålla kroppen simmar vi regelbundet, cyklar, springer, tränar balansboll, går med viktmanschetter och varierar vardagsmotionen. Jag tror att mångsidig aktivering bygger starka kroppar! 

Efter perioder med hård träning och efter tävlingshelger får Trix ofta en genomgång av Emma samt avkoppling och återhämtning på vibben/med laser. 

Vi är så stolta av att få vara en del av Pite Hundsim-teamet! /Josefin


AMANDA & ACCRA

Jag har tre border collies som jag tränar och tävlar aktivt med; Accra, Riga och Lonnie. Vi satsar främst på Agility och Vallning, där vi tävlar på mästerskapsnivå. Men vi tränar och tävlar även annat om vi har lediga helger.

Mina hundar betyder allt för mig och det är därför viktigt att deras kropp ska hålla många år som mina tävlingshundar. Hela mitt intresse hänger ju på att de håller sig friska och starka. Därför är det ett perfekt komplement att åka till Pite Hundsim, dit vi åkt i många år för att förebygga skador och hålla hundarna i bra form inför det hårda arbetet som vi utövar inom agility och vallning där kroppen lätt kan slitas ut om man inte lägger ned tid på att bygga en bra grund. Vi lägger vårt träningsschema utefter tävlingssäsongens planering och där är det också mycket viktigt med återhämtning.

Jag har också en kennel med uppfödning av border collies i liten skala. Eftersom mina hundar också används i avel är det av största vikt att de är i bra form innan en kull men också att de byggs upp på rätt sätt efter en kull, då det också är en påfrestning på kropparna. Med hjälp av mycket simning som är en väldigt bra träningsform som inte heller innebär någon belastning på kroppen kan vi också snabbare komma tillbaka till tävlingsformen!

Vi tränar också väldigt varierande, i olika terräng och olika träningsformer för att ge mina hundar så optimal uppbyggnad som möjligt! Vi är glada och stolta att från 2020 få vara en del av Pite Hundsim och samarbeta med Emma som vi har stort förtroende till i friskvården!

Amanda, med två av tre av sina BC!