Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

Q&A

När öppnade ni? Svar: Juni 2013

Var finns ni? Svar: Centrala Piteå. 

Finns Parkering? Svar: Ja precis utanför. Där används appen "easypark". 

Använder ni klor? Svar: Ja. Det är det absolut mest effektiva för att hålla vattnet fräscht och fritt från bakterier och alger (vi har även använt salt och aktivt syre men det kan inte mäta sig med klor). Ingen hund har hittills reagerat på klor. Vi använder mycket liten mängd, och klorerar främst inför helger. 

Måste man vara med hunden i poolen? Svar: Nej. Valp mellan ca 4-6 månader kan det vara bra att vara tillsammans i poolen med. 

Har ni självsim? Svar: NEJ. Vi vill skapa relationer till er djurägare, lära känna både er och er hund. Vi vill dessutom journalföra alla besök, samt att vi inte kan lägga hela ansvaret gällande poolen på er hundägare. Skulle linern olyckligtvis gå sönder om ni är ensamma är det en stor, mycket tråkig kostnad som också bidrar till att verksamheten kommer stå still länge. 

Kan alla hundar simma? Svar: nej, men alla kan lära sig. Högst individuellt hur lång tid det tar. 

Är laser farligt? Svar: nej, laser är fantastiskt!

Hur bokar man? Svar: Via vårat superbra bokningssytem, där du sköter bokning, av/ombokning helt själv. Det finns mer info under den fliken i menyn. 

Ni har ganska kort giltighetstid på era klippkort, varför? Svar: För att det ska motivera er att använda dom! Det ger inte mycket att simma eller behandla nån gång per år bara, det är ytterst sällan, och i sådana fall är det bättre att betala per gång och inte ha ett kort. För hunden är det helt klart bäst att komma kontinuerligt. För en del är det en gång per vecka, en annan 1-2 ggr/månad. 


COPYRIGHT