PITEÅ HUNDSÄLLSKAP

PITEÅ HUNDSÄLLSKAPS LOKALA KENNELKLUBB- EN NYSTARTAD FÖRENING MED ÄNDAMÅL ATT FRÄMJA GODA FORMER AV HUNDSPORT. VI SER OSS SOM ETT KOMPLEMENT TILL DE KLUBBAR OCH FÖRENINGAR SOM REDAN FINNS, DÄR VI KOMMER FÖRSÖKA ERBJUDA ANDRA TYPER AV EVENT SOM KANSKE I DAGSLÄGET INTE ERBJUDS I SPECIELLT STOR UTSTRÄCKNING. 

VÅRA HUVUDAKTIVITETER ÄR INTE DE KLASSISKA BRUKSGRENARNA. 

PHS VÄRDEGRUND HANDLAR OM ATT ALLA, OAVSETT RAS, URSPRUNG, GREN OCH MÅLSÄTTNING SKA KÄNNA SIG VÄLKOMMEN OCH INKLUDERAD. FÖRENINGEN KOMMER BJUDA IN TILL OLIKA EVENT OCH MEDLEMSKVÄLLAR. ETT PROJEKT PHS VILL ENGAGERA SIG I ÄR EN ALLMÄN HUNDRASTGÅRD I PITEÅ KOMMUN. 

I PHS SITTER JAG I DAGSLÄGET SOM ORDFÖRANDE. JAG HOPPAS PÅ ATT TILLSAMMANS MED STYRELSEN OCH MEDLEMMARNA SKAPA EN TREVLIG OAS FÖR OSS HUNDÄGARE, MED FLERA ROLIGA AKTIVITETER PER ÅR. JAG HOPPAS ATT DU SOM KANSKE INTE VARIT SÅ AKTIV INOM FÖRENINGSLIV TIDIGARE, VÅGAR BLI MEDLEM OCH DELAKTIG MED OSS!

BESÖK PHS PÅ: PITEAHUNDSALLSKAP.SE

PITE HUNDSIM GÅR IN SOM SAMARBETSPARTNER TILL PHS. FÖRMÅNER SOM MEDLEM UNDER 2020:

10% RABATT PÅ SIMMETS TJÄNSTER (EJ KURSVERKSAMHET, EJ HUNDDAGIS) 

5% RABATT I BUTIKEN 

50% RABATT PÅ FRISKVÅRDSKONTROLL SOM KAN NYTTJAS 2 GGR/ÅR/MEDLEM, FÖRSLAGSVIS INFÖR/EFTER TÄVLINGSSÄSONG. 

OBSERVERA- FÖR ATT KUNNA NYTTJA RABATT BEHÖVER DU VISA DITT MEDLEMSKAP, ANTINGEN INBETALNING TILL PHS ELLER DITT MEDLEMSBEVIS. RABATT KAN INTE JUSTERAS I EFTERHAND UTAN ENDAST VID KÖPTILLFÄLLET. 

FÖR MER INFO OM PHS KAN DU FÖLJA FÖRENINGEN PÅ INSTAGRAM, FACEBOOK OCH BESÖKA HEMSIDAN PÅ PITEAHUNDSALLSKAP.SE 

HOPPAS DU VILL BLI MEDLEM!