LOKALERNA


Var finns vi? I fräscha, nyrenoverade lokaler på Lillbrogatan 17, centrala Piteå. Vi har källarplan. Här utför vi alla behandlingar och håller kurser! Det finns tillgång till toalett samt ett litet pentry! Vi har ca 110 kvadrat fördelat på två lokaler. I en lokal simmar och utför vi behandlingar som laser och vibb, och i den andra håller vi från och med mars kurser. I kurslokalen kan även du som privatperson eller företagare hyra för träning. Träningsytan är ca 35-40 kvadrat på filtmatta. Det finns redskap att låna som tex balansprodukter, lydnadsruta, spårpinnar, targets, pallar och en urvalsbana för nosework med samtliga hydrolat. Om du tränar med dofter ska dessa användas i behållare så inte rummet kontamineras. Vi bjuder också på kaffe och te! Denna lokal agerar också väntrum till simmets bokade hundar. 

Priser & regler för träningslokal:

75:- /timme eller 150:- /pass, ett pass= 3 timmar. Du får dyka upp 10 minuter innan din bokade tid, men städning ska vara klart till avslutad tid. Bokning och förfrågan behöver vi 3 dgr innan, avbokningsregler: 1 dygn i förväg, därefter debiteras fullt pris. Max 6 hundar. 

Löpande tik är välkommen men ska bära tikskydd, markeringsbenägen hane ska också bära skydd.

De kan hända olyckor! men se då till att städa efter din hund. (Detta gäller i hela huset)

Uteskor används inte på mattan, ta med inneskor/tofflor.

(Om du är momspliktig: pris +moms)


Våran pool! Tempererad- så klart!

vibben!

Laser!

En del av träningslokalen.

Toalett träningslokal.

Kök träningslokal.

Parkering: Vi hänvisar till parkering på piteå busstation (framför sunes gatukök) eller kyrkparkeringen (nedanför piteå kyrka), båda har mindre än 5 minuters gångavstånd till oss vilket är perfekt- då hinner eran hund pinka innan besöket. 

 De finns 2 gästparkeringar överst på våran gata. Det är dock hårt tryck på dessa. De flesta perkeringarna i Piteå är avgiftsfria men med P-skiva, detta  måste du dock hålla koll på själv, vi ansvarar inte över parkeringstider eller ev parkeringsböter. 

Ingång: Glasingång, du ser siffran 17. Direkt du kommer in tar du en trapp ner (eller hissen om din hund är under rehab/har svårt med trapp, till våning -1)

Öppettider: Efter bokning.

Övrigt: Om din hund har jobbigt med hundmöten och du själv tycker det är obehagligt så meddelar du det vid bokning så löser vi det. Ingen hund rusar ut ur våran lokal. Vänta sedan på din tid. Din hund får inte markera på byggnaden och du måste ta upp bajs efter din hund utanför. Hundar ska vara kopplade inne i byggnaden. Tänk på att inte alla uppskattar om en hund rusar fram till ens egna, även om det är tänkt som ett glatt möte !

Inför ditt första besök behöver du läsa våra allmänna regler, du hittar dessa under "inför ditt besök".

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS, OCH VÄL MÖTT!