DITT BESÖK & VÅR VÄRDEGRUND

För ett meningsfullt besök,

Detta gäller: 

 • Var  i tid till din bokade tid med rätt klädsel, dvs oömma kläder och gärna ombyte. 
 • Visa hänsyn till andra före dig- släpp ej fram din hund utan tillåtelse. 
 • Ibland drar det ut på tiden av orsaker man ej kan förutse, om vi är försenade till din tid, ber vi verkligen om ursäkt, men snälla- vänta utanför lokalen, jag hämtar dig när det är din tur. I träningslokalen som står öppen finns bord, stolar och tidningar. 
 • Ärligt informera om hundens förutsättningar och ev diagnoser. Om din hund har fått en diagnos ska det finnas en ansvarig veterinär som gett ok för ex simträning. Detta är viktigt vid skador som; bogledsskador och efter knä operation.
 • Ansvara för att hunden tas om hand på bästa sätt efter simning/behandling/träning! 
 • Anpassa dig efter husets regler- hunden ska vara kopplad och du tar upp efter din hund om olyckan är framme. Kasta i lämplig soptunna tack!
 • En avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokad tid, därefter är du betalningsskyldig till 100% av bokat värde.
 • Hunden ska rastas innan besöket.
 • Bra att veta: lite större hund, ca 20 kg och mer, kan vara svårare att hantera i poolen om den är ovan eller inte simmat tidigare. För att den inte ska bli rädd och tycka simning är väldigt obehagligt kan det vara bra att vara med i poolen tillsammans med hunden.

Att tänka på själv: 

 • Ge dig själv bästa förutsättningar inför ditt besök- skapa utrymme så du inte behöver stressa, detta påverkar din hund mer än du kanske tror.
 • Skapa ekonomisk trygghet för att ge din hund möjlighet till behandling och träning.
 • Visa respekt och ansvar till omgivningen. 


Övrigt:

- I våra lokaler gäller vaccinerad hund enl. skk´s rek. Om din hund är sjuk eller varit i kontakt med misstänkt sjuk hund måste ni stanna hemma. Detta är inte giltig avbokning till bokat besök. 

- Barn är varmt välkomna till Pite Hundsim men inte under "vab". Bra att veta- det kan vara blött på golvet och därmed halkigt, vi tar inget ansvar över ex halka/fall, ni ansvarar över era barn! Det är inte tillåtet att klättra på poolen eller handskas med våra maskiner som ex lasern. Skador på pool och inventarier debiteras. 

- Löptik ska helst bära tikskydd. Har ni inget får ni inte gå in i kurslokalen. Vi vill skydda våran filtmatta då vi främst har kurser med inriktning på hundens nos. Det blir så väldigt jobbigt och orättvist mot hannarna på kurs!


Tack på förhand och varmt välkommen till oss! 


Rehabförsäkring och Rehabgaranti- vad innebär det?

Rehabförsäkring- Om din hund råkar ut för en olycka, skada eller trauma och behöver rehab, kolla om du har det i din försäkring, ibland ingår det, ibland har man det i ett tillägg. Om det finns ställd diagnos och remiss så får du nyttja ditt rehab tillägg hos oss. Vi rekommenderar att ha rehab i sin försäkring. Alldeles för fort sker en olycka och då kan det vara mycket värt!

Rehabgaranti- Vi lämnar något vi kallar rehabgaranti, som innebär att du alltid kan känna dig trygg hos oss. Om de metoder och behandlingar vi använder inte ger resultat, kan du känna dig trygg med att jag meddelar dig detta och hjälper dig vidare till ex ortoped, veterinär och sjukgymnast. Vi lurar ingen på varken pengar eller falska förhoppningar.  Något som är viktigt att förstå är att en rehab kan ta lång tid. Det är viktigt att du är beredd att följa en träningsplan. 


PITE HUNDSIMS VÄRDEGRUND 

För att du ska veta vad vi värdesätter och vad du kan förvänta dig av oss oavsett varför du besöker oss, gäller informationen ovan, men också-

* Vi agerar med ärlighet

* Trygghet

* Genom positiv förstärkning

* Alla raser och åldrar är välkomna

* Undanber oss användning av strypkoppel på våra kurser

* Vi jobbar alltid i små grupper så alla ska få tillräckligt med tid 

* Vi tillämpar tystnadsplikt

Pite hundsim är självklart godkänd för F-skatt och moms. 

Copyright2020