DITT BESÖK & VÅR VÄRDEGRUND

För ett meningsfullt besök,

Detta gäller: 

Pga rådande omständigheter med covid-19 så önskar vi EN person/bokad hund.

(För bokning: gå under fliken ”bokning”)

 • Var i tid med rätt klädsel= oömma kläder. Vi jobbar i vatten, räkna med att det skvätter. Räkna inte med att starta före bokad tid.
 • Icke bokad hund får gärna vänta hemma, alternativt måste den sitta fast i lokalen. Ett simpass kräver ofta ett samarbete mellan mig och dig som förare, så att hålla kolla på andra hundar kan bli ett problem.
 • Du väntar i kurslokalen på eran tur.
 • Hunden lånar flytväst. Vi schamponerar och duschar av hunden efter simningen. Det finns handdukar men det kan vara bra att ta med en extra. Vintertid bör du ha ett täcke till din hund. Fön finns, men det är inte alltid det finns tid till fön. Det får man se som en bonus! Om du önskar balsam behöver det tas med eget, och ska gärna blandas med schampot. Det finns inte tid till att stå och skölja ur flera olika produkter ffa till 30-minuters tiderna.
 • Visa hänsyn till andra- släpp ej fram din hund utan tillåtelse, till annan hund- många vill inte det.
 • Ibland drar det ut på tiden av orsaker man ej kan förutse, om vi är försenade till din tid, ber vi verkligen om ursäkt, men- vänta utanför lokalen, jag hämtar dig när det är din tur. I träningslokalen som står öppen finns bord, stolar och tidningar att läsa.
 • Ärligt informera om hundens förutsättningar och ev diagnoser. Om din hund har fått en diagnos bör det finnas en veterinär eller ortoped som gett ok för simträning. Detta är viktigt vid skador i; bogleden och efter knä operation.
 • Du ansvarar för att hunden tas om hand på bästa sätt efter simning/behandling/träning. 
 • Anpassa dig efter husets regler- hunden ska vara kopplad och du tar upp efter din hund om olyckan är framme. Kasta i lämplig soptunna. Vi har ingen egen soptunna utanför.
 • En avbokning skall ske minst 24 timmar innan bokad tid, därefter är du betalningsskyldig till 100% av bokat värde.
 • Hunden ska rastas innan besöket! 
 • PARKERING: I piteå står man gratis 2 timmar nästan överallt med appen "easy park". När man besöker oss så parkerar man bäst på gatan precis utanför som är öppen för parkering 06-22 Övriga parkeringar med 3 minuters gång till oss: Kyrkparkeringen, p-huset stadsberget eller bredvid sunes gatukök.  
 • Vinglig hund, gammal hund och rehab hund, ser vi gärna tar hissen ner/upp som finns när du kommer in i huset till vänster. Åk ner till -1.
 • Kod in till huset samt påminnelser får du i sms, 2 timmar innan din tid.


Övrigt:

- I våra lokaler gäller vaccinerad hund enl. skk´s rek. Om din hund är sjuk eller varit i kontakt med misstänkt sjuk hund måste ni stanna hemma. Detta är tyvärr inte giltig avbokning till bokat besök. 

- Barn är välkomna till Pite Hundsim men inte under "vab". Bra att veta- det kan vara blött på golvet och därmed halkigt, vi tar inget ansvar över ex halka/fall, ni ansvarar över era barn! Det är inte tillåtet att klättra på poolen eller handskas med våra maskiner som ex lasern. Skador på pool och inventarier debiteras

- Löptik ska helst bära tikskydd. Har ni inget får ni inte gå in i kurslokalen. Vi vill skydda våran filtmatta då vi främst har kurser med inriktning på hundens nos!


Tack på förhand och varmt välkommen till oss! Rehabförsäkring och Rehabgaranti- vad innebär det?


Rehabförsäkring- Om din hund råkar ut för en olycka, skada eller trauma och behöver rehab, kolla om du har det i din försäkring, ibland ingår det, ibland har man det i ett tillägg. Om det finns ställd diagnos och remiss så får du nyttja ditt rehab tillägg hos oss. Vi rekommenderar att ha rehab i sin försäkring. Alldeles för fort sker en olycka och då är det mycket värt. Rehab ingår i din försäkring eller finns som tillägg hos ditt bolag. 

Rehabgaranti- Vi lämnar något vi kallar rehabgaranti, som innebär att du alltid kan känna dig trygg hos oss. Om de metoder och behandlingar vi använder inte ger resultat, meddelar jag dig detta och hjälper dig vidare till ex ortoped, veterinär och sjukgymnast. Vi lurar ingen på varken pengar eller falska förhoppningar.  Något som är viktigt att förstå är att en rehab kan ta lång tid och ofta får man bakslag längs vägen. Det är viktigt att du är beredd att följa en träningsplan. 


PITE HUNDSIMS VÄRDEGRUND 

För att du ska veta vad vi värdesätter och vad du kan förvänta dig av oss oavsett varför du besöker oss, gäller informationen ovan, men också;

* Vi agerar med ärlighet

* Vi för journal

* Vi agerar med trygghet och har efter dryga 8 år som aktivt yrkesverksam vår egna modell vi jobbar efter, både i simmet men också på kurs. 

* Vi tränar genom positiv förstärkning

* Vi välkomnar alla raser och åldrar 

* Vi undanber oss användning av strypkoppel på våra kurser

* Vi jobbar alltid i små grupper så alla ska få tillräckligt med tid 

* Vi tillämpar tystnadsplikt

* Pite hundsim är självklart godkänd för F-skatt och moms.

Copyright2021