EGENTILLVERKNING

Nedan följer info som gäller våra egna koppel. Materialet funkar även bra till spårlina men blir då ganska dyr. Vi kan även tillverka i antiglid material, det är mkt billigare. Skicka mail för prisförslag. 

Vi tillverkar också klövlinor i paracord, som passar alla typer av  klövar. 


Kopplen tillverkar vi främst i materialet "Hex".

"Hex" liknas vid mycket mjukt läder. Det töjer sig inte, möglar inte, drar inte åt sig fukt. Kan spolas av om det blir smutsigt. Det är väldigt likt biothane men mycket mjukare. Ett koppel på 2,8 meter rullas ganska lätt ihop och kan stoppas i fickan. 

Materialet är mönstrat och har lite struktur, vilket gör att det inte är lika halkigt som många andra material. 

Innan du beställer: Välj längd, kan beställas i längderna: 180, 280, 380, 480 cm, osv. Därefter väljer du färg, om du vill ha ring i handtag, bgb eller pistolhake, samt färg på haken och nit. 

De flesta färgerna finns mellan 13-20 mm bredd. 10 mm bredd finns dock endast i svart i nuläget.

Skicka oss gärna en förfrågan om du undrar över priser och färger. När materialen finns i lager är väntetid ca 1 vecka. Ångerrätt gäller inte beställningsvara, kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Skickas mot fraktkostnad. 

Vi tillverkar inte halsband och selar. 

Du når oss på mailen: [email protected] eller DM på instagram/facebook vid funderingar. 

Bra att veta är att färgade detaljer, ex svart hake och nit, med tid tappar lite av sin färg, samt att alla koppel tillverkas för hand, det kan därför skilja nån mm hit eller dit. Ett koppel beställt i 180cm kan ex vara 183 cm. Längden är även + hake. 

Garanti: 1 vecka. Dom håller utan problem kraftiga ryck men vi rekommenderar inte att använda dom till annat än promenad, alltså; vi rek inte att sätta fast hunden i dom i stolpar, träd osv. De kan gnagas av som de flesta material. 


Prisexempel: 180 cm Hex 16 mm bredd, med silvernit och silver pistolhake stl 43x17; 153:-


Neon grön, neon rosa, svart

Svart, neonrosa, lavendel 

Svart hake och nit

Svart, med svart ring och rosé nit