EGENTILLVERKNING

Nedan följer info som gäller våra egna koppel. Dessa är de enda koppel vi själva använder, dom är helt underbara. Fler bilder kan ses på vår IG och FB. 

Vi tillverkar främst i ett material som liknas vid mycket mjukt läder. Det töjer sig inte, möglar inte, drar inte åt sig fukt. Kan spolas av om det blir smutsigt. Det är likt biothane men mycket mjukare. Ett koppel på 2,8 meter rullas lätt ihop och kan stoppas i fickan. Materialet är mönstrat och har lite struktur, vilket gör att det inte är lika halkigt som många andra material vid blött väder.

Innan du beställer: Välj längd, kan beställas i längderna: 180, 280, 380, 480 cm, osv. Det går att beställa i andra längder men ex debiteras ett 250 cm som ett 280 cm. Detta pga att vi inte kan beställa i halv meter. Därefter väljer du: färg, om du vill ha ring i handtag, bgb eller pistolhake, samt färg på haken och nit. 

De flesta färgerna finns mellan 16-20 mm bredd. 10 och 13 mm finns dock endast i svart i nuläget.

Skicka oss gärna en förfrågan om du undrar över priser och färger. När materialen finns i lager är väntetid ca 1 vecka. Ångerrätt gäller inte koppel= beställningsvara och tillverkas efter beställning och önskemål, kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Skickas mot fraktkostnad. Vi tillämpar förskottsbetalning. 

Vi tillverkar inte halsband och selar. 

Du når oss på mailen: [email protected] eller DM på instagram/facebook vid funderingar. 

Bra att veta är att färgade detaljer, ex svart hake och nit, med tid tappar lite av sin färg, samt att alla koppel tillverkas för hand, det kan därför skilja nån mm hit eller dit. Ett koppel beställt i 180cm kan ex vara 181 eller 179 cm. Längden vi anger är även + hake. 

Garanti: 1 vecka. Dom håller utan problem kraftiga ryck men vi rekommenderar inte att använda dom till annat än promenad/spår. De kan också gnagas av som de flesta andra material. 


4 Till vänster: 10 mm bredd, svart nit och pistolhake. Till höger: 16 mm bredd, silver nit/silver pistolhake, rose nit och pistolhake. 


Ring i handtag på kopplen på bild ovanför.


Neon grön, neon rosa, svart i 16 mm bredd.

Svart, neonrosa, lavendel i 16 mm bredd

Svart pistolhake och nit på lavendel, neonrosa och svart.

Svart, med svart ring och rosé nit.