Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

EGENTILLVERKNING

Nedan följer info som gäller våra egna koppel. Dessa är de enda koppel vi själva använder, dom är helt underbara! (Fler bilder kan ses på vår IG och FB)

Vi tillverkar sen 2020 i främst ett pvc material som liknas vid mycket mjukt läder. Det töjer sig inte, möglar inte, drar inte åt sig fukt. Kan spolas av om det blir smutsigt. Det är lite likt biothane men mycket mjukare. Ett koppel på 2,8 meter rullas lätt ihop och kan stoppas i fickan. Materialet är mönstrat och har lite struktur, vilket gör att det inte är lika halkigt som många andra material vid blött väder.

Priser: Från 125:-

Innan du beställer: Välj längd, kan beställas i längderna: 180, 280, 380, 480 cm, osv. Det går att beställa i andra längder men ex debiteras ett 250 cm som ett 280 cm. Detta pga att vi inte kan beställa i halv meter. Därefter väljer du: färg, om du vill ha ring i handtag, bgb eller pistolhake, samt färg på haken och nit. 

De flesta färgerna finns mellan 16-20 mm bredd. 10 och 13 mm finns dock endast i svart i nuläget.

Skicka oss gärna en förfrågan om du undrar över priser och färger. När materialen finns i lager är väntetid ca 1 vecka. Ångerrätt gäller inte koppel= beställningsvara och tillverkas efter beställning och önskemål, kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Skickas mot fraktkostnad. Vi tillämpar förskottsbetalning. 

Vi tillverkar inte halsband och selar. 

Du når oss på mailen: [email protected] eller DM på instagram/facebook vid funderingar. 

Bra att veta är att färgade detaljer, ex svart hake och nit, med tid tappar lite av sin färg, samt att alla koppel tillverkas för hand, det kan därför skilja nån mm hit eller dit. Ett koppel beställt i 180cm kan ex vara 181 eller 179 cm. Längden vi anger är även oftast + hake. 
ibland inkl hake beroende på hur mkt material som finns. 

Garanti: 1 vecka. Dom håller utan problem kraftiga ryck men vi rekommenderar inte att använda dom till annat än promenad/spår/sök. De kan också gnagas av som de flesta andra material. 

(Bor du i piteå med omnejd finns möjlighet att byta nitar efter ev slitage) 

Vårt signum blev snabbt våra "Total black". De är koppel på svart band, med svarta detaljer och hake. 


4 Till vänster: 10 mm bredd, svart nit och pistolhake. Till höger: 16 mm bredd, silver nit/silver pistolhake, rose nit och pistolhake. 


Ring i handtag på kopplen på bild ovanför.


Neon grön, neon rosa, svart i 16 mm bredd.

Svart, neonrosa, lavendel i 16 mm bredd

Svart pistolhake och nit på lavendel, neonrosa och svart.

Svart, med svart ring och rosé nit.

Ett "Total black"- Svart, med svart nit och hake. 

Svart och rosé- Alltid succé!

En mix av svart och rosé. Tidlöst fint!

"Petite total black" är för de minsta hundarna. Liten, smidig hake!

svart och silver.

"Total black" med bgb hake. 10 och 13 mm brett.


COPYRIGHTPITEHUNDSIM