Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

BOKNING

Obs- Om det är ditt första besök är det obligatoriskt att också gå till fliken "inför ditt besök". 
• Om/avbokning kan ske kostnadsfritt framtill 24h innan avtalad tid. Du sköter främst detta själv via din användare i bokningen. Vid en bokning, förbinder du dig att komma, och jag förbinder mig att ta emot dig och inte ge tiden till någon annan. Sena avbokningar kan vara svåra att fylla och ger mig en lucka och förlorad inkomst. Det är anledningen att sena av och ombokningar debiteras oavsett vad anledningen är. Finns veterinär eller läkareintyg som styrker ert besök under den bokade tiden hos oss debiteras inte sen av/ombokning. I kvartalskortet räknas tiden av från "veckans pott", om sen av/ombokning sker.  


Hund som inte är bokad väntar hemma. I perioder är det hårt tryck på tiderna, vi rekommenderar att boka in så många som möjligt samtidigt. Har du köpt ett prova på kort så boka samtliga tillfällen med 7-10 dgr emellan. Klippkorten är giltiga omgående efter köp och bokningar kan göras direkt. 

Tider släpps varje 1:a i månaden och en månad framåt. Ni som har en användare i bokningen får påminnelse om detta via mail!

För bokning tryck på länken, klicka sedan på respektive tid så ser du vad den passar till: 


Boka massage i Piteå
TimeCenter