Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

ONLINEUTMANINGAR

VAR MED I VÅRA ONLINE UTMANINGAR & KURSER HEMMA HOS ER! 

Dom kostar endast 100-200:- Du kan delta med alla dina hundar, och får en push att hålla igång. Utmaningarna innehåller mellan 4-16 övningar beroende på utmaning och upplägg. En del är gruppträning 30 minuter, en del är i fb grupp över några veckor med olika utmaningar som presenteras i gruppen. 

För att vara med: Köp den utmaning du vill vara med i. 


Några recensioner från tidigare deltagare;


"Nw utmaningen var helt perfekt för oss i tid då vi tappat gnistan och gjorde samma övningar med gömmorna på samma ställe hela tiden. Beriknings och balansutmaningen funkade på samma sätt. En bonus var att alla deltagare lade ut små filmer på sina övningar och alla peppade och berömde varandra".


"Vi har varit med på nästan alla utmaningar och det har varit ett grymt bra inslag i våran vardag! Förutom att det varit nya saker så har det också varit helt suveränt för motivationen, och en stor hjälp när man känt att man kört fast i träningen. Tycker att utmaningarna som varit har passat alla oavsett vilken nivå man ligger på, bra feedback, trevlig stämning och väldigt inspirerande att se hur andra gör. Tar med mig så mycket in i framtida träning!"


"Kan varmt rekommendera Pite hundsim´s onlineutmaningar! Det är ett roligt sätt att tillsammans med andra aktivera mer i vardagen. Att se hur andra ekipage utför övningarna är lärorikt och har gett många tips. Övningarna har varit flexibla, anpassningsbara och utmanande på ett roligt sätt och feedbacken är konstruktiv och peppande. Vi har tagit med oss mycket från utmaningarna och fortsatt att jobba med flera av dom".