KLAPPJAKT

250.00 SEK

Ej i lager :(

4 platser

"TIPP TASS, TIPP TASS, TIPPE, TIPPE,  TIPP TASS, TIPP, TIPP, TASS...." Tema tipptapp är tillbaka! Dags för klappjakt!

EN TEMATRÄNING I JULENS TECKEN! VI KOMMER FOKUSERA PÅ BEHÅLLARE, INOMHUSSÖK OCH OTILLGÄNGLIGA GÖMMOR! KANSKE VI SLÄCKER NED IGEN OCH GÅR MED PANNLAMPOR,VEM VET..

Priset är per hund. Vill du gå med flera hundar behöver du köpa det antalet platser. Hund som inte ska gå träningen ber vi vänta hemma. För dig som erhållit ett kort på en gratis tematräning via någon av våra andra kurser: skicka ett mail med din anmälan så reserveras en plats. Platserna fördelas i den ordning anmälan/köp inkommer. Anmälan är bindande, om du inte dyker upp debiteras du 250:- (oavsett ev värdekort)

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN 

INSTRUKTÖR : Emma, cert. snwk instruktör samt aukt. doftprovsdomare.

DATUM:   TISDAG 15/12

TID: 18- ca 20

FÖRKUNSKAPER: Grundkurs (behöver inte varit hos mig) eller godkänt dp. 

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek och har fyllt 6 månader.  Försäkrad och rastad. Max antal deltagare är 4 st. Hunden ska bära fast Halsband eller sele utan "gå fint i effekt". Ta med belöningsgodis! Håll avstånd till andra. 

ANMÄLAN: Du har ångerrätt 14 dgr efter att din anmälan inkommit, ska ske skriftligen till oss. Anmälningsavgift samt administrationsavgift ingår i priset med 100:- och återfås inte vid ånger.

TEMA FORTSÄTTNING

TEMA FORTSÄTTNING

Slutsåld
TEMA VERKSTAD

TEMA VERKSTAD

Slutsåld