SMELL-KARAKVÄLL 11/3 (FULL)

250.00 SEK

Ej i lager :(

Sedan augusti -2018 finns det en officiell sport i Norge som heter "Smeller". Den innebär att du som förare inte vet vilken måldoften för dagen är.

När ni kommer får ni en preparerad produkt, kan vara en tops eller en bomullsrondell,  eller som i klass 1 i norge- en preparerad läderbit. Ni får sen 30 minuter på er att lära in doften på hunden. 
vi går också snabbt igenom lite om sporten via prat och korta videoklipp. 

Därefter blir det ett uppvärmningssök i momentet ”rumssök”, därefter ett blint sök på behållare och en typ av urvalsbana. spännande! 

4 platser. 
observera att detta inte är en grundkurs. Det är en kortkurs. Du behöver ha lite koll på vad en smeller är och hur den kan användas. 
syftet med kursen är inte att hunden ska lära in en specifik doft, då denna alltid varierar i sporten ”smeller”. Utan utmaningen blir mest för er förare- greppar hunden vad den ska leta, efter bara 30 minuters övning? 

Observera- Hunden kommer få lyckas på denna kortkurs. Det är de viktigaste. Du kan inte på nåt sätt ”förstöra” din hund. Du kan delta på denna träff flera ggr då doften alltid varierar. 

Var: Pite Hundsim, kurslokalen

När: 

Instruktör: Emma

Förkunskaper: Godkänt doftprov i minst eukalyptus. Du bör ha koll på vad en smeller är och hur den kan användas. 

ANMÄLAN: Du har ångerrätt 14 dgr efter att din anmälan inkommit, avanmälan ska ske skriftligen till oss. Anmälningsavgift samt administrationsavgift ingår i priset med 150:- och återfås inte vid ånger.

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek och har fyllt 10 månader.  Försäkrad och rastad. Hunden ska bära fast Halsband eller sele utan "gå fint effekt". Ta med belöningsgodis alternativt köp på plats. 


copyright2021pitehundsim

TEMA VERKSTAD

TEMA VERKSTAD

Slutsåld
FORDONSSÖK

FORDONSSÖK

Slutsåld
UTOMHUSSÖK

UTOMHUSSÖK

Slutsåld