Payment with Swish Payment with Swish
Fri frakt vid 599:- / Snabb leverans /Klarna checkout

DOFTPROV & TÄVLING

  • 200.00 SEK

Ej i lager :(

Dela

Priset är per hund. Vill du gå med flera hundar behöver du köpa det antalet platser. Hund som inte ska gå träningen ber vi vänta hemma :) 

För dig som erhållit ett kort på en gratis tematräning via någon av våra andra kurser: skicka ett mail med din anmälan så reserveras en plats. Platserna fördelas i den ordning anmälan/köp inkommer. Anmälan är bindande, om du inte dyker upp debiteras du 200:-

För dig som gått grundkurs, ska avlägga doftprov eller bara vill träna mer! Under tematräning  djupdyker vi lite i tex: behållare, inomhus, utomhus, fordon samt doftprov.

TILLFÄLLE : TÄVLINGSREGLER & DP TRÄNING NW1. Teori+praktik. Behållare ställs upp precis som det ser ut under ett officiellt doftprov. Du kan komma i träningssyfte, och får veta var doften ligger, eller utföra söket som ett blint sök, som man gör på ett officiellt dp.

PLATS: PITE HUNDSIM, TRÄNINGSLOKALEN

INSTRUKTÖR & DOMARE: Emma, cert. snwk instruktör samt aukt. doftprovsdomare.

DATUM: 

TID12- CA 13.30

FÖRKUNSKAPERGrundkurs (behöver inte varit hos mig)

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek och har fyllt 10 månader.  Försäkrad och rastad. Anmälan är bindande. Max antal deltagare är 6 st. Hunden ska bära fast Halsband eller sele utan "gå fint i effekt".

 ANMÄLAN: Du har ångerrätt 14 dgr efter att din anmälan inkommit, ska ske skriftligen till oss. Anmälningsavgift samt administrationsavgift ingår i priset med 100:- och återfås inte vid ånger.