INOMHUSSÖK

250.00 SEK

Ej i lager :(

Dags för inomhussök! 

Du kan komma och göra söken blint eller så får du veta var gömmorna finns, eller blanda! Du bestämmer. På denna träff söker vi en och en på en bokad tid. Hund som inte ska gå träningen måste vänta hemma. Efter köpet skickar du ett mail med önskad tid. För dig som erhållit ett kort på en gratis tematräning via någon av våra andra kurser: skicka ett mail med din anmälan så reserveras en plats. Platserna fördelas i den ordning anmälan/köp inkommer. Anmälan är bindande, om du inte dyker upp utan att meddela det debiteras du 250:- (oavsett värdekort)

TILLFÄLLE: INOMHUSSÖK! 4 SÖK/EKIPAGE

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN 

INSTRUKTÖR : Emma, cert. snwk instruktör samt aukt. doftprovsdomare.

DATUM:   

TIDER: 

17.30 

17.50

18.10 

18.30 

18.50

19.10

19.30 


FÖRKUNSKAPER: Grundkurs (behöver inte varit hos mig) eller godkänt dp. 

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek och har fyllt 6 månader.  Försäkrad och rastad. Anmälan är bindande. Hunden ska bära fast Halsband eller sele utan "gå fint i effekt". Ta med belöningsgodis. Släpp inte fram din hund till okänd hund utan tillåtelse. Vi plockar upp efter våran hund utanför huset. Observera att inget kallelse mail kommer skickas, så notera datumet i kalendern. 

ANMÄLAN: Du har ångerrätt 14 dgr efter att din anmälan inkommit, ska ske skriftligen till oss. Anmälningsavgift samt administrationsavgift ingår i priset med 150:- och återfås inte vid ånger.


copyright2021pitehundsim

SMELL-KARAKVÄLL

SMELL-KARAKVÄLL

Slutsåld
TRICK AND TREAT

TRICK AND TREAT

Slutsåld