INOMHUSSÖK 18/3

250.00 SEK

Ej i lager :(

Dags för inomhussök! 

Du kan komma och göra söken blint eller så får du veta var gömmorna finns, eller blanda! Du bestämmer. På denna träff söker vi en och en på en bokad tid. Hund som inte ska gå träningen måste vänta hemma. Efter köpet skickar du ett mail med önskad tid. För dig som erhållit ett kort på en gratis tematräning via någon av våra andra kurser: skicka ett mail med din anmälan så reserveras en plats. Platserna fördelas i den ordning anmälan/köp inkommer. Anmälan är bindande, om du inte dyker upp utan att meddela det debiteras du 250:- (oavsett värdekort)

TILLFÄLLE: INOMHUSSÖK! 4 SÖK/EKIPAGE

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN 

INSTRUKTÖR : Emma, cert. snwk instruktör samt aukt. doftprovsdomare.

DATUM:   TORSDAG 18/3

TIDER: 

17.30 BOKAD

17.50

18.10 BOKAD

18.30 BOKAD

18.50

19.10

19.30 BOKAD


FÖRKUNSKAPER: Grundkurs (behöver inte varit hos mig) eller godkänt dp. 

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek och har fyllt 6 månader.  Försäkrad och rastad. Anmälan är bindande. Hunden ska bära fast Halsband eller sele utan "gå fint i effekt". Ta med belöningsgodis. Släpp inte fram din hund till okänd hund utan tillåtelse. Vi plockar upp efter våran hund utanför huset. Observera att inget kallelse mail kommer skickas, så notera datumet i kalendern. 

ANMÄLAN: Du har ångerrätt 14 dgr efter att din anmälan inkommit, ska ske skriftligen till oss. Anmälningsavgift samt administrationsavgift ingår i priset med 150:- och återfås inte vid ånger.


copyright2021pitehundsim

TEMA VERKSTAD

TEMA VERKSTAD

Slutsåld
TEMA FORTSÄTTNING

TEMA FORTSÄTTNING

Slutsåld
UTOMHUSSÖK

UTOMHUSSÖK

Slutsåld
KLAPPJAKT

KLAPPJAKT

Slutsåld