Payment with Swish Payment with Swish
Fri frakt vid 599:- / Snabb leverans /Klarna checkout

INOMHUSSÖK

  • 200.00 SEK

Ej i lager :(

Dela

Priset är per hund. Vill du gå med flera hundar behöver du köpa det antalet platser. Hund som inte ska gå träningen ber vi vänta hemma. För dig som erhållit ett kort på en gratis tematräning via någon av våra andra kurser: skicka ett mail med din anmälan så reserveras en plats. Platserna fördelas i den ordning anmälan/köp inkommer. Anmälan är bindande, om du inte dyker upp utan att meddela det debiteras du 200:- (oavsett värdekort)

TILLFÄLLE: INOMHUSSÖK! 4 SÖK/EKIPAGE

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN 

INSTRUKTÖR : Emma, cert. snwk instruktör samt aukt. doftprovsdomare.

DATUM:   

TID: 18- ca 20

FÖRKUNSKAPER: Grundkurs (behöver inte varit hos mig) eller godkänt dp. 

ÖVRIGT: Hunden är vaccinerad enl Skk´s rek och har fyllt 6 månader.  Försäkrad och rastad. Anmälan är bindande. Max antal deltagare är 4 st. Hunden ska bära fast Halsband eller sele utan "gå fint i effekt". Ta med belöningsgodis. Släpp inte fram din hund till okänd hund utan tillåtelse. Vi plockar upp efter våran hund utanför huset. Observera att inget kallelse mail kommer skickas, så notera datumet i kalendern. 

ANMÄLAN: Du har ångerrätt 14 dgr efter att din anmälan inkommit, ska ske skriftligen till oss. Anmälningsavgift samt administrationsavgift ingår i priset med 100:- och återfås inte vid ånger.


copyright2020 pitehundsim