NW 1- GRUNDKURS (6 tillfällen)

1,950.00 SEK

Ej i lager :(

NU SKA VI HA ROLIGT! SUCCEN FRÅN USA! FANTASTISK ROLIG AKTIVERING SOM PASSAR ALLA! UNG SOM GAMMAL, OAVSETT RAS, DÄR HUNDEN FÅR ANVÄNDA SITT FRÄMSTA SINNE- LUKTSINNET. Du som förare kommer att uppleva och lära dig ett fantastiskt samarbete med din hund, på en annan nivå än övriga sporter. I nose work är det nämligen hunden som ska leda söken, och får ta stor plats, du får berömma och peppa din hund under pågående sök och kan på tävling få den fina utmärkelsen "SSE"- särskilt samspelt ekipage.

I NW1 grund som är en introduktionskurs i samtliga moment, fokuserar vi på de olika momenten Behållarsök, Inomhussök, Utomhussök samt Fordonssök. Hunden ska lära sig att börja använda nosen och börja hitta doften av Eukalyptus. Vi blandar teori och praktik. Kursen avslutas med träning på doftprov samt tävlingsregler för Nose Work. Kursens slutmål är att hunden ska börja känna igen doften och att du som förare har börjat kunna läsa av din hund. Ni får de verktyg ni behöver för att kunna fortsätta träningen hemma med samtliga moment. 

Ni kommer tycka detta är så roligt och då passar kursen  "NW 1 fortsättning fortsättningsgrupp" er!

 Välkomna till en träning och aktivering som alla hundar älskar! I kursavgiften ingår en 10 ml pipettflaska eukalyptus hydrolat så ni kan fortsätta träna hemma, samt kaffe och te! Vi avslutar våra kurser med diplom och goodiebag!

TILLFÄLLEN: 6 tillfällen X ca 1,5 timme. 

PLATS: PITE HUNDSIM, TRÄNINGSLOKALEN, SAMT HÖGLANDSNÄS FÖR UTOMHUS OCH FORDONSSÖK.

INSTRUKTÖR: Emma, certifierad snwk instruktör och auktoriserad doftprovsdomare. (Läs mer under "personal")

FÖRKUNSKAPER: Nybörjare, inga förkunskaper krävs. Praktiska moment anpassas till varje hund.

DATUM: TORSDAGAR 4/10 11/10 18/10 25/10 1/11 OCH AVSLUT 8/11

TID: 18- ca 19.30 

MAX ANTAL DELTAGARE: st.

ÖVRIGT: Hunden har fyllt 6 månader, är vaccinerad enl skk rekommendation samt försäkrad. Tik som löper/börjar löpa ska bära tikskydd. Meddela innan om hunden börjat löpa! Hane som är markeringsbenägen ska bära kisskydd. 

Ångerrätt: Din anmälan i och med köp  är bindande. Platsen är inte personlig och får säljas vidare innan kursstart, ej under pågående kurs. (obs, om du uteblir från något tillfälle pga ex sjukdom, betalas inte det tillfället tillbaka).