GRUNDKURS

Ej i lager :(

GE DIN HUND ETT MENINGSFULLT LIV- BÖRJA MED NOSE WORK 


PASSAR ALLA HUNDAR OCH FÖRARE- UNG SOM GAMMAL, OAVSETT RAS, DÄR HUNDEN FÅR ANVÄNDA SITT ALLRA FRÄMSTA SINNE- LUKTSINNET. Du som förare kommer att uppleva ett fantastiskt samarbete tillsammans med din hund, på en annan nivå och sätt att träna än i övriga sporter, i nose work är det nämligen hunden som ska leda dig, får ta stor plats, och får mycket beröm för detta. 

Denna kurs är en introduktionskurs av samtliga moment i nose work. Hunden ska lära sig att börja använda nosen och börja hitta doften av Eukalyptus. Kursens slutmål: hunden ska börja känna igen doften och du som förare har börjat kunna läsa av din hund. Förberedande för officiellt doftprov. 

I kursen ingår ett startkit så du kan fortsätta träningen hemma direkt! Vi bjuder också på kaffe/te, och avslutar kursen med diplom.  

TILLFÄLLEN: 5 st. 

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN. PLATS FÖR DEL 4  SOM ÄR INTRO AV UTOMHUS+FORDONSSÖK MEDDELAS UNDER KURSEN DÅ PLATS FÖR DETTA VARIERAR.

INSTRUKTÖR: Emma, NW instruktör och auktoriserad doftprovsdomare, godkänd/certifierad av svenska nose work klubben. Jobbar efter snwk´s värdegrund.  (Läs gärna mer under "Emma")

FÖRKUNSKAPER: Inga förkunskaper krävs!

DATUM

TID: 18- ca 19.30 

MAX ANTAL DELTAGARE: st. Vi jobbar alltid i små grupper så du som deltagare får ut mesta möjliga av eran kurs. 

ÖVRIGT: Hunden har fyllt 6 månader, är vaccinerad enl skk rekommendation samt försäkrad. Förare har fyllt 12 år. Tik som löper/börjar löpa ska bära tikskydd,  Hane som är markeringsbenägen ska bära kisskydd. Händer en olycka städar du efter din hund. En övrig familjemedlem från 12 år är välkommen att följa med på kursen! Vi ser helst att du använder fast halsband/sele, utan stryp och "gå fint effekt". Det är inte tillåtet att släppa fram sin hund till annan hund utan tillåtelse.

Du får bekräftelse på ditt köp på din mail.

Ångerrätt: Din anmälan i och med köp  är bindande, men platsen är inte personlig och får säljas vidare innan kursstart, ej under pågående kurs. 

observera, att om du uteblir från något tillfälle pga ex sjukdom, betalas tyvärr inte det tillfället tillbaka. Om hunden av någon anledning inte kan delta vid något av tillfällena så kom gärna som åhörare, så kan du göra övningarna hemma sen. 

copyright2020 pitehundsim