NOSEWORK GRUND START 25/2-21

Ej i lager :(

PLATSSLÄPP 1/2-21 ENDAST 4 PLATSER


GE DIN HUND ETT MENINGSFULLT LIV- BÖRJA MED NOSE WORK 

PASSAR ALLA HUNDAR OCH FÖRARE- UNG SOM GAMMAL, OAVSETT RAS, DÄR HUNDEN FÅR ANVÄNDA SITT ALLRA FRÄMSTA SINNE- LUKTSINNET

Du som förare kommer att uppleva ett fantastiskt samarbete tillsammans med din hund, på en annan nivå och ett annat sätt att träna än i övriga sporter, i nose work är det nämligen hunden som ska leda dig, får ta stor plats, och får mycket beröm för detta. Skapar en fin relation mellan hund och förare.

Denna kurs är en introduktionskurs av samtliga moment i nosework klass 1.  Hunden ska lära sig att börja använda nosen och börja hitta doften av Eukalyptus. Kursens slutmål: hunden ska börja känna igen doften och du som förare har börjat kunna läsa av din hund. Förberedande kurs för officiellt doftprov. 

I kursen ingår ett startkit så du kan fortsätta träningen hemma! Vi bjuder också på kaffe/te, och avslutar kursen med diplom.  

TILLFÄLLEN: 5 st. 

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN. PLATS FÖR DEL 4  SOM ÄR INTRO AV UTOMHUS+FORDONSSÖK MEDDELAS UNDER KURSEN DÅ PLATS FÖR DETTA VARIERAR.

INSTRUKTÖR: Emma, NW instruktör och auktoriserad doftprovsdomare, godkänd/certifierad av svenska nose work klubben. Jobbar efter snwk´s värdegrund.  

FÖRKUNSKAPER: INGA

DATUMTISDAGAR MED START 1/9

TID: 18- ca 20.00 träff 4 18- ca 19

MAX ANTAL DELTAGARE: st. Vi jobbar alltid i små grupper så du som deltagare får ut mesta möjliga av eran kurs. 

ÖVRIGT: Hunden har fyllt 6 månader, är vaccinerad enl skk rekommendation samt försäkrad. Förare har fyllt 12 år. Tik som löper/börjar löpa SKA bära tikskydd,  Hane som är markeringsbenägen ska bära kisskydd. Händer en olycka städar du efter din hund. En övrig familjemedlem från 12 år är välkommen att följa med på kursen! Vi ser helst att du använder fast halsband/sele, utan stryp och "gå fint effekt". Det är inte tillåtet att släppa fram sin hund till annan hund utan tillåtelse.

Du får bekräftelse på ditt köp på din mail. Köpet= anmälan.

Ångerrätt: Din anmälan i och med köp  är bindande. 

observera, att om du uteblir från något tillfälle betalas inte de tillfället/tillfällena tillbaka. Anledningen till det är att vi inte kan ta in nya ekipage i en påbörjad kurs. Om hunden av någon anledning inte kan delta vid något av tillfällena så kom gärna som åhörare, så kan du göra övningarna hemma sen. 


copyright2020 pitehundsim