NOSEWORK GRUND

1,950.00 SEK

Ej i lager :(

GE DIN HUND ETT MENINGSFULLT LIV- BÖRJA MED FANTASTISKA NOSE WORK. TRÄNINGEN SOM FÅTT TUSENTALS ATT AKTIVERA SINA HUNDAR PÅ ETT ROLIGT, LÄTTSAMT SÄTT. 

PASSAR ALLA HUNDAR OCH FÖRARE- UNG SOM GAMMAL, OAVSETT RAS, AKTIVITETSNIVÅ OCH ÄR PERFEKT FÖR HUND UNDER REHAB DÄR FYSISK AKTIVITET ÄR BEGRÄNSAD. HUNDEN FÅR ANVÄNDA SITT ALLRA FRÄMSTA SINNE- LUKTSINNET

Du som förare kommer att uppleva ett fantastiskt samarbete tillsammans med din hund, på en annan nivå och ett annat sätt att träna än i övriga sporter, i nose work är det nämligen hunden som alltid ska leda dig, får ta stor plats, och får mycket beröm för detta. Skapar en fin relation mellan hund och förare och brukar vara mycket självförtroende höjande för en osäker hund.

Denna kurs är en introduktionskurs av samtliga moment i nosework klass 1. Det betyder att vi introducerar doft och samtliga moment som ingår i "nose work".  Hunden ska lära sig att börja använda nosen och börja hitta doften av Eukalyptus. Kursens slutmål: Hunden ska börja känna igen doften och du som förare har börjat kunna läsa av din hund. Kursen är förberedande för officiellt doftprov. 

I kursen ingår ett startkit så du kan fortsätta träningen hemma. Det är också nödvändigt om ni ska bli riktigt vass på detta. Det ingår också ett kompendium och ni kommer få hemövningar emellan träffarna. Vi bjuder på kaffe/te, och avslutar kursen med diplom.  

TILLFÄLLEN: 5 st. 

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN. PLATS FÖR DEL 4  SOM ÄR INTRO AV UTOMHUS+FORDONSSÖK MEDDELAS UNDER KURSEN DÅ PLATS FÖR DETTA VARIERAR.

INSTRUKTÖR: Emma, NW instruktör och auktoriserad doftprovsdomare, godkänd/certifierad av svenska nose work klubben. Jobbar efter snwk´s värdegrund. Tränar kontinuerligt nw med egen hund. 

FÖRKUNSKAPER: Inga förkunskaper. 

DATUM: START 25/3 därefter; 8/4 15/4 21/4 och avslut 28/4

TID: 18- ca 20.00      (träff 4 18.00- ca 19.00)

MAX ANTAL DELTAGARE: 4 st. Vi jobbar alltid i små grupper.

ÖVRIGT: Hunden är ca 6 månader gammal, fått sina vaccin enl skk rekommendation samt försäkrad. Förare ska ha fyllt 12 år. Tik som löper/börjar löpa SKA bära tikskydd, Hane som är markeringsbenägen ska bära kisskydd. Händer en olycka städar du efter din hund. Vi ser helst att du använder fast halsband/sele, utan stryp och "gå fint effekt"då detta inte är tillåtet inom nw. Det är inte tillåtet att släppa fram sin hund till annan hund utan tillåtelse.

Köp= anmälan.

Betalning: Swish i samband med köp. I kassan fyller du i dina uppgifter och skickas därefter vidare till swish direkt i din telefon. 

Ångerrätt: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 950:- EFTER 14 DGR ÄR DU SKYLDIG ATT ERLÄGGA FULL AVGIFT. 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK INNAN KURSSTART ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG. 

Observera, att om du uteblir från något tillfälle betalas inte de tillfället/tillfällena tillbaka. Anledningen till det är att vi inte kan ta in nya ekipage i en påbörjad kurs, utan den säljs i en helhet. Om hunden av någon anledning inte kan delta vid något av tillfällena så kom som åhörare, så kan du göra övningarna hemma sen!


copyright2021 pitehundsim 


CATCH UP

CATCH UP

Slutsåld