NOSEWORK GRUND HELGKURS

1,600.00 SEK

Ej i lager :(


KOMMER ÅTER 2021 

DU KAN LÄMNA INTRESSEFÖRFRÅGAN PÅ DENNA KURS


GE DIN HUND ETT MENINGSFULLT LIV- BÖRJA MED NOSE WORK! 

PASSAR ALLA HUNDAR OCH FÖRARE- UNG SOM GAMMAL, OAVSETT RAS, DÄR HUNDEN FÅR ANVÄNDA SITT ALLRA FRÄMSTA SINNE- LUKTSINNET

Du som förare kommer att uppleva ett fantastiskt samarbete tillsammans med din hund, på en annan nivå och ett annat sätt att träna än i övriga sporter, i nose work är det nämligen hunden som ska leda dig, får ta stor plats, och får mycket beröm för detta. Skapar en fin relation mellan hund och förare.

Kursens slutmål, är att du som förare har fått lite koll på nosework både som träning, aktivering och tävling. Vi introducerar behållaresök och inomussök, samt nöter in doften med olika inlärningssätt. Du som förare tränar på att läsa hund, tränar din timing och belöningsplacering. 

Inklusive ett startkit så du kan fortsätta träningen hemma. Vi bjuder också på kaffe/te, och avslutar kursen med diplom.  

TILLFÄLLEN: HELG LÖRDAG-SÖNDAG 

PLATS: PITE HUNDSIM, KURSLOKALEN

INSTRUKTÖR: Emma, NW instruktör och auktoriserad doftprovsdomare, godkänd/certifierad av svenska nose work klubben. Jobbar efter snwk´s värdegrund och tränar nw med egen hund kontinuerligt.

FÖRKUNSKAPER: INGA

DATUM21-22/11

TID: 11.30 - ca 16 (inkl lunch 30 minuter)

MAX ANTAL DELTAGARE: st. Vi jobbar alltid i små grupper så du som deltagare får ut mesta möjliga av eran kurs!

ÖVRIGT: Hunden har fyllt 6 månader, är vaccinerad enl skk rekommendation samt försäkrad. Förare har fyllt 12 år. Tik som löper/börjar löpa SKA bära tikskydd,  Hane som är markeringsbenägen ska bära kisskydd. Händer en olycka städar du efter din hund. En övrig familjemedlem från 12 år är välkommen att följa med på kursen! Vi ser helst att du använder fast halsband/sele, utan stryp och "gå fint effekt". Det är inte tillåtet att släppa fram sin hund till annan hund utan tillåtelse.

Du får bekräftelse på ditt köp på din mail. Köpet= anmälan.

Ångerrätt: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 900:- EFTER 14 DGR ÄR DU SKYLDIG ATT ERLÄGGA FULL AVGIFT. 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG.

 observera, att om du uteblir från något tillfälle betalas inte de tillfället/tillfällena tillbaka. Anledningen till det är att vi inte kan ta in nya ekipage i en påbörjad kurs. Om hunden av någon anledning inte kan delta vid något av tillfällena så kom gärna som åhörare, så kan du göra övningarna hemma sen. 


copyright2021 pitehundsim 

CATCH UP

CATCH UP

Slutsåld
NOSEWORK GRUND

NOSEWORK GRUND

Slutsåld