TEMADAG NOSEWORK FORTSÄTTNING

895.00 SEK

Ej i lager :(

DATUM PLANERAS VÅRTERMINEN 2021


Riktar sig till dig med godkänt doftprov som vill fördjupa och utmana dig lite mer, eller till dig som vill förbereda dig för tävling. Temadagen innehåller, och är därmed till viss del förberedande för klass 2 bla; otillgängliga gömmor, höga gömmor och flera gömmor i samma område. Kommer avslutas med en skojtävling. 


Välkommen!


PLATSPite hundsim träningslokalen som start

INSTRUKTÖR: Emma, certifierad snwk instruktör, samt auktoriserad dp domare. Tränar nw kontinuerligt med egen hund. 

DATUM:  

TID:  10-16 med 30 minuters lunchpaus.

FÖRKUNSKAPER Godkänt doftprov eukalyptus. 

ÖVRIGT: Hunden har godkänt doftprov i minst eukalyptus och är vaccinerad enligt Skk´s rek. Löptik ska bära tikskydd, meddela gärna innan ankomst om din tik börjat löpa. Hane som markerar ska bära kisskydd. Endast 4 Platser. Kaffe och te ingår i avgiften. Medtag Hundens favoritgodis, samt filt/bur att ligga på. Ta med lunch till dig. Tyvärr kan ingen övrig familjemedlem följa med på kursen. Fundera över; vad är utmanande för just dig och din hund. 

Ångerrätt: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 500:- EFTER 14 DGR ÄR DU SKYLDIG ATT ERLÄGGA FULL AVGIFT. 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG. 


COPYRIGHT2021PiteHundsim

NOSEWORK GRUND

NOSEWORK GRUND

Slutsåld
CATCH UP

CATCH UP

Slutsåld