CATCH UP

400.00 SEK

Ej i lager :(

Kursen riktar sig till dig som gått grundkurs tidigare och "legat av dig". Ibland när man går en kurs under några veckor är motivationen hög, man känner att man har bra koll, saker faller på plats, man får feedback och man är "inne i det". När sen kursen är slut, och det är dags att stå på egna ben, så är det vanligt och lätt att man tappar bort sig lite, och inte vet riktigt var man ska fortsätta. 

Det ska vi försöka reda ut på denna kurs! Det är endast en person per hund som gäller pga covid-19 Vi jobbar i små grupper och håller avstånd. Observera, att det inte är en renodlad grundkurs. Medtag belöningsgodis- viktigt att det är väldigt värt för hunden, inget den tycker om halv mycket utan det ska vara nåt den älskar. Stryphalsband undanbedes, och du får inte släppa fram din hund till annan hund. I huset gäller strikt hundägaransvar och kort koppel. Välkommen! 

Var: Pite Hundsim, kurslokalen 

När: Söndag 21/3 med start kl 10.00 vi kommer avsluta ca kl 13.00

Förkunskaper: Grundkurs eller motsvarande kunskaper. Hunden ska ha varit introducerad eukalyptusdoft så att säga.


ÖVRIGT: Hunden är ca 6 månader gammal fyllda, fått sina vaccin enl skk rekommendation samt är försäkrad. Tik som löper/börjar löpa SKA bära tikskydd, och får inte vistas på mattan utan det. Hane som är markeringsbenägen ska bära kisskydd. Händer en olycka städar du efter din hund. 

Köp= anmälan.

BetalningSwish i samband med köp. I kassan fyller du i dina uppgifter och skickas därefter vidare till swish direkt i din telefon. 


Ångerrätt: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 200:- 

EFTER 14 DGR ÄR DU SKYLDIG ATT ERLÄGGA FULL AVGIFT. 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK INNAN KURSSTART ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG. copyright2021 pitehundsim


NOSEWORK GRUND

NOSEWORK GRUND

Slutsåld