SUMMIT

350.00 SEK

Ej i lager :(

Nu blir de summit! Kom och känn tävlingspuls och ha roligt med din hund!

Vad är summit? Summit är ett hyfsat stort område med okänt antal gömmor. I området kan det vara alla momenten- samtidigt. Gömmorna sitter på olika höjd, är värd olika mycket och det kommer vara både eukalyptus och lagerblad som doftkällor. De ekipage som hittar flest gömmor, till minst fel och snabbast tid står som vinnare i våran summit! Ni har 10 minuter på er att hitta så många gömmor som ni kan. 

Priset är en plats= en hund. Hund som inte deltar ber vi vänligt väntar hemma. Du får en starttid, gör era sök och åker sedan hem. Ingen publik tillåts. Välkommen till en väldigt spännande träningstävling! 

DATUM OCH TID: 

Bokningsbara tider:

Förmiddagsgrupp:

9.30 

10.00 

10.30  

11.00 

11.30

Em grupp:

13.00 

13.30

14.00 

14.30 

15.00 

Återkom i ett mail om önskad tid. Helst 2-3 st, ifall din nummer 1 är bokad.

PLATS: HÖGLANDSNÄSV 151, HORTLAX. 1 MIL SÖDER OM PITEÅ.

FÖRKUNSKAPER: EKIPAGET SOM ANMÄLS SKA TILLSAMMANS HA GODKÄNT DOFTPROV I EUKALYPTUS 

ÖVRIGT: HUNDEN HAR FYLLT 12 MÅNADER, ÄR VACCINERAD ENLIGT SKK REK, FÖRARE HAR FYLLT 12 ÅR. DU ÄR GARANTERAD PLATS VIA KÖPET HÄR, KÖP= ANMÄLAN. ANMÄLAN ÄR BINDANDE. PM MED MER INFO SKICKAR VI TILL ANGIVEN MAIL ETT PAR DAGAR INNAN! VÄLKOMMEN!

ANMÄLAN: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 200:- EFTER 14 DGR ÄR DU SKYLDIG ATT ERLÄGGA FULL AVGIFT. 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG. 

BEDÖMMING: EMMA, CERT. SNWK INSTRUKTÖR & AUKT.DOFTPROVSDOMARE

NOSEWORK CUP

NOSEWORK CUP

Slutsåld