GRUNDKURS HELG

Ej i lager :(

FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN PÅ NOSE WORK MEN SOM HAR SVÅRT ATT FÅ IN SEX TILLFÄLLEN I KALENDERN SOM VÅRAN "VANLIGA" NW GRUND INNEHÅLLER, HAR VI TAGIT FRAM DENNA HELGKURS!

SUCCESPORTEN FRÅN USA! FANTASTISK ROLIG AKTIVERING SOM PASSAR ALLA! UNG SOM GAMMAL, OAVSETT RAS, DÄR HUNDEN FÅR ANVÄNDA SITT FRÄMSTA SINNE- LUKTSINNET. Du som förare kommer att uppleva och lära dig ett fantastiskt samarbete med din hund, på en annan nivå än övriga sporter. I nose work är det nämligen hunden som ska leda söken, och får ta stor plats, du får berömma och peppa din hund under pågående sök och kan på tävling få den fina utmärkelsen "SSE"- särskilt samspelt ekipage.

I NW1 grund helg som är en introduktionskurs i samtliga moment, fokuserar vi på de olika momenten Behållarsök, Inomhussök, Utomhussök samt Fordonssök. Hunden börjar lära sig att använda nosen och hitta doften av Eukalyptus. Kursens slutmål är att hunden ska börja känna igen doften och att du som förare förstår begrepp som timing, belöningsplacering och att "läsa hund". Jag ger er de verktyg ni behöver för att kunna fortsätta träningen hemma. Ni kommer förhoppningsvis tycka detta är så roligt att ni vill fortsätta och då kommer ni vara förberedda för kursen  "NW 1 fortsättningsgrupp".

 Välkomna till en träning och aktivering som alla hundar älskar! I kursavgiften ingår en 10 ml pipettflaska eukalyptus hydrolat så ni kan fortsätta träna hemma, samt kaffe och te! På söndag bjuder vi på lunch!

TILLFÄLLEN: HELG

PLATS: LÖRDAG: PITE HUNDSIM, TRÄNINGSLOKALEN. SÖNDAG: HÖGLANDSNÄS FÖR UTOMHUS OCH FORDONSSÖK.

INSTRUKTÖR: Emma, certifierad snwk instruktör och auktoriserad doftprovsdomare. (Läs gärna mer under "personal")

FÖRKUNSKAPER: Nybörjare, inga förkunskaper krävs. Praktiska moment anpassas till varje hund.

DATUM: 8-9/9 NYA DATUM VT 2019 KOMMER, KAN OCKSÅ ANORDNAS PÅ BEGÄRAN/ÖNSKEMÅL

TIDDEL ETT KL  11-12.30 SEDAN  LUNCH 12.30-13 DEL 2 13-14.30     (ca tider, samma båda dagarna).

MAX ANTAL DELTAGARE: st.

ÖVRIGT: Hunden har fyllt 6 månader, är vaccinerad enl skk rekommendation samt försäkrad. Tik som löper/börjar löpa ska bära tikskydd. Meddela innan om hunden börjat löpa! Hane som är markeringsbenägen ska bära kisskydd. 

Ångerrätt: Din anmälan i och med köp  är bindande. Platsen är inte personlig och får säljas vidare innan kursstart, ej under pågående kurs. (obs, om du uteblir från något av tillfällena pga ex sjukdom, betalas inte det tillfället tillbaka).