Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

MEDICINSK LASER FÖR HEMMABRUK

  • 15,750.00 SEK

Medicinsk laser är en fantastisk behandlingsmetod som vi jobbat med i över ett decennium. Nu finns möjlighet att köpa marknadens bästa hemmalaser- midcare

I lager.
Dela

Medicinsk laser är en fantastisk behandlingsmetod som vi jobbat med i över ett decennium. Nu finns möjlighet att köpa marknadens bästa hemmalaser- midcare från Irradia. Har du flera hundar, intresserad av friskvård, eller har hund med diagnos så blir den ett värdefullt hjälpmedel. Midcare tillhör laserklass 1 och är därmed ofarlig, kan inte bränna i vävnad och liknande. Köper du från oss får du en genomgång, och livslång support. Produkten har 2 års garanti. 

MIDCARE har utvecklats specifikt för att möta kraven för säker användning vid självbehandling i hemmet (Home Care). Laserutstrålningen startar endast då den appliceras med ett lätt tryck i kontakt med huden. Lasern är designad för att vara ergonomisk vid självbehandling med ett flertal olika greppmöjligheter och det vinklade framstycket har tagits fram för att underlätta behandling av olika delar av kroppen. Materialen har valts med omsorg för att skapa en högkvalitativ produkt.

Du kan läsa mer om laser i vår meny.