VALPKURS

1,600.00 SEK

Ej i lager :(

Dags för valpkurs! Våran är unik i sitt slag och något vi är mycket stolt över! 

En kurs som är perfekt som den är eller ett komplement till en vanlig, traditonell valpkurs. Riktar sig till dig som vill komma igång med lite av varje med din valp. 
Under denna kurs träffas vi fyra gånger där fokus ligger på friskvård, den växande hunden och nosarbete. Inkl. kaffe/te, diplom och en flaska eukalyptushydrolat. Värdefull passivitetsträning och socialisering får valpen på köpet.

Träff 1- vi bekantar oss med lokalerna, tränar lite miljö & självförtroende. Vi går ett par stationer med övningar som brukar finnas med på en "klassisk" valpkurs.  Träffens föreläsning; "den växande hunden" fokuserar på den fysiska motionen för en växande hund samt tillväxtrubbningar och hd/ed röntgen.

Träff 2- teori "vad är nose work". Vi introducerar behållaresök och eukalyptusdoft.

Träff 3- teori "simträning och dess effekt". Vi introducerar poolen för eran valp. Under denna träff kommer ni vara med era valpar tillsammans i poolen och vi introducerar simträning på ett lekfullt sätt. Avslutas med dusch i vårat badkar. Du som är med valpen i poolen ska bära underställ eller liknande. Dusch och plats för ombyte finns. 

Träff 4 och avslut- Prova på viltspår! Fika och diplom. 


PLATS: PITE HUNDSIM. (Plats för spårträff meddelas under kursen)

DATUM:  Ingen planerad. 

Observera- sluttider varierar. Det är ungefärliga tider. De kan vara uppemot +/ - 30 minuter. 

TID:  18- ca 20 (förutom träff 4)

INSTRUKTÖREmma, ägare av simmet samt Nw och viltspårsinstruktör. Simmar och spårar kontinuerligt med egen hund, som också har godkänt doftprov. 

ÖVRIGT: För valp 3-ca 6 månader. Vaccination och avmaskning ska ske enligt skk´s rek. Stryphalsband är inte tillåtet under denna kurs. Anmälan= köp här i shopen. Anmälan är bindande. Missade tillfällen betalas tyvärr inte tillbaka. Ni har 14 dagars ångerrätt från det att vi mottagit din anmälan. Ånger ska skickas in skriftligt till oss. Du får då tillbaka avgiften minus anmälnings och administrationsavgift som i detta fallet är 500:- Ni får låna spårlina under kursavslutet samt att vi håller med låneklövar. Endast 4 platser. Välkommen!


copyright2021PiteHundsim

Foton: Sanna Berglund, Jennie Nilsson och Emma Dysholm.

BALANSBOLL 9/9

BALANSBOLL 9/9

450.00 SEK
VALP SIMSKOLA

VALP SIMSKOLA

Slutsåld