AKTIV VALP

1,600.00 SEK

Ej i lager :(

Kommer tillbaka till våren 2022 

Kursen riktar sig till dig som vill komma igång med lite av varje med din valp, och nörda ner dig i det som handlar om foder, tillskott och att våga vara aktiv. Här har vi lämnat de traditionella "gå fint i koppel" och "inkallnings träffarna" på hyllan och ger oss istället ut i träning- anpassad för valp!

En valp behöver i tidigt stadie få komma igång, och belastas på rätt sätt, för att i framtiden skapa bäst förutsättning att hålla sig frisk och stark. Tyvärr lever många förlegade tips och råd kvar gällande träning för valp, inte minst från uppfödare. Dom gillar vi att slå hål på. 

Under denna kurs ligger fokus på friskvård, den växande hunden och nosarbete/berikning. Inkl. kaffe/te, diplom, valppaket och en flaska eukalyptushydrolat. Värdefull passivitetsträning och socialisering får valpen på köpet.


Träff 1- Vi bekantar oss med lokalerna, tränar lite miljö och självförtroende. Kvällens föreläsning handlar om den växande hunden, fysisk motion för en växande hund, samt tillväxtrubbningar och HD/ED röntgen. Värdefull passivitetsträning får din valp på köpet. 

Träff 2- Teori "vad är nose work". Vi introducerar behållaresök och eukalyptusdoft.

Träff 3- Balansboll/stabilitetsträning. Grundläggande anatomi. Denna träff är som våran balansbollskurs, ni får alltså två kurser i en. Du kommer få lära dig tre grundövningar som passar bra att träna med valp och växande hund, som du också med lite fantasi kan utveckla. 

Träff 4 och avslut- Prova på viltspår! Fika och diplom. 


PLATS: PITE HUNDSIM. (Plats för spårträff meddelas separat)

DATUM: 

TID:  18.00- ca 20.00 

INSTRUKTÖREmma, ägare av simmet.

ÖVRIGT: För valp ca 3-6 månader. Vaccination och avmaskning ska ske enligt skk´s rek. Stryphalsband är inte tillåtet under denna kurs. Anmälan= köp här i shopen. Anmälan är bindande. Missade tillfällen betalas tyvärr inte tillbaka. Ni har 14 dagars ångerrätt från det att vi mottagit din anmälan. Ånger ska skickas in skriftligt till oss. Du får då tillbaka avgiften minus anmälnings och administrationsavgift som i detta fallet är 500:- Ni får låna spårlina på prova på viltsträffen samt att vi håller med låneklövar. Endast 4 platser. 

Träff 4 kan komma att flyttas fram en dag eller få ändrad tid om det blir oväder. Välkommen!


copyright2021PiteHundsim