VALP SIMSKOLA

900.00 SEK

Ej i lager :(

NU HÖJER VI GRADERNA I POOLEN! VÄLKOMMEN PÅ SIMSKOLA FÖR VALP!

Att lära sin valp att simma har många fördelar. Det är en helt avlastande aktivitet som inte är farlig för den växande hunden. Valpen får träna sin balans, koordination och kondition samt styrka på ett mycket snällt sätt. Ingen led belastas. Det är tyvärr heller inte ovanligt att våra valpar skadar sig i lek och bus, eller att genetiska ledsjukdomar upptäcks i tidig ålder, där många rehabprogram sker i vatten, att vara van vatten är alltså av många anledningar fördelaktigt. 

Vi träffas under tre tillfällen där du som ägare kommer vara med din valp i poolen under samtliga tillfällen. Du har på dig: sockar samt underställ (eller liknande), glöm inte torra kläder som ombyte. Alla valpar kommer få ett litet valppaket med sig hem! 

Var? Pite Hundsim

FörkunskaperInga

Tid:  17-19

När?  

Kursledare: Emma (ägare av simmet)

Anmälan och villkor: I och med köpet här i shopen är du anmäld och garanterad plats. Platsen är bindande, men inte personlig, vilket betyder att du får ersätta din plats med någon annan. Vi jobbar som vanligt i små grupper- 4 platser. 

Övrigt: Valpen ska vara rastad innan träffen, samt vaccinerad enl skk´s rek & försäkrad. 3-6 månader gammal. Ge inte mat precis innan, bör gått minst en timme efter utfodring. Medtag belöningsgodis, det kan också köpas på plats. 


copyright2021pitehundsim

Foto: Sanna Berglund 

VALPKURS

VALPKURS

Slutsåld
BALANSBOLL STEG 1

BALANSBOLL STEG 1

Slutsåld