Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

SIMSKOLA, ÄVEN PASSANDE VALP

  • 1,200.00 SEK

NU HÖJER VI GRADERNA I POOLEN!Att lära sin valp/hund att simma har många fördelar. Det är en helt avlastande aktivitet som inte är farlig för den växande hunden

Ej i lager :(

Dela

NU HÖJER VI GRADERNA I POOLEN!

Att lära sin valp/hund att simma har många fördelar. Det är en helt avlastande aktivitet som inte är farlig för den växande hunden. Hunden får träna sin balans, koordination och kondition samt styrka på ett mycket snällt sätt- ingen led belastas. Det är tyvärr heller inte ovanligt att både våra valpar och unghundar skadar sig i lek och bus, eller att genetiska ledsjukdomar upptäcks i tidig ålder. Många rehabprogram inkluderar vatten, att vara van vatten är alltså av många anledningar fördelaktigt. 

Vi träffas under tre tillfällen där du som ägare kommer vara med din valp i poolen under samtliga tillfällen. Du har på dig: sockar samt underställ (eller liknande), glöm inte torra kläder som ombyte. Alla deltagare kommer få en  goodiebag med sig hem efter första träffen. Kursen är både teoretisk= passivitetsträning, samt praktisk. Förutom att simma, kommer vi nörda ner oss i bland annat foder.

Var? Pite Hundsim

FörkunskaperInga

Tid:  17.30-20

När? TISDAGAR 8/2 15/2 MED AVSLUT 22/2

Kursledare: Emma (ägare av simmet)

Anmälan och villkor: I och med köpet här i shopen är du anmäld och garanterad plats. Platsen är bindande. Du har full ångerrätt i 14 dgr efter anmälan, därefter betalningsskyldig till 100% av kursens värde. En avanmälan ska ske skriftligt till oss. Du får tillbaka avgiften minus anmälnings och administrationsavgift som i detta fallet är 400:- Vi jobbar som vanligt i små grupper= 4 platser. En person/valp för att minska risk för stress. Sluttid är ca tid och kan variera. 

Övrigt: Hunden ska vara rastad innan träffen, samt vaccinerad enl skk´s rek & försäkrad. Lämplig ålder för deltagande är från 4 månader. 


copyright2022pitehundsim