Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

NOSEWORK GRUND- START 15/9 (FULL)

  • 1,950.00 SEK

Nosework är en fantastisk träningsform för alla typer av hundar, som man dessutom kan tävla officiellt i. Man ger hunden en uppgift att lösa med dess absolut vi

Ej i lager :(

Dela

Nosework är en fantastisk träningsform för alla typer av hundar, som man dessutom kan tävla officiellt i. Man ger hunden en uppgift att lösa med dess absolut viktigaste sinne- nosen

Nosework är roligt, meningsfullt och självförtroendehöjande. Ger balans mentalt till hunden som kanske har som grund att träna mycket med kroppen, passar perfekt när regnet öser ner, till den begränsade senioren eller växande unghunden. Kursen är inkl ett startkit så ni kan fortsätta träningen hemma och utföra hemuppgifter.

Denna kursen är 5 tillfällen och det krävs ingen förkunskap för att vara med. Just denna kursen har vi hållit sedan våren 2018 och jag har haft äran att få utbilda många ekipage som idag även tävlar officiellt. En riktig investering i eran relation! Till denna kursen tar man med hundens absoluta favoritgodis eller köper på plats hos oss. Det går mycket godis när man tränar nw och de ska inte snålas.

Innehåll: Vi introducerar samtliga moment på denna kursen, vilket inom nosework är; Behållaresök, inomhussök, fordonssök och utomhussök. Vi pratar också om bla hundens luktsinne, olika sätt att lära in en doft, dofthantering och hur det går till på tävling. Kursen avslutas med ett inofficiellt doftprov.

Förkunskaper: Inga.

Plats: Pite Hundsim, kurslokalen. För lokal/vägbeskrivning se under fliken "hitta hit". Plats för träff 4 meddelas under kursens gång. 

Tid: 18.00- ca 19.45

Datum: TORSDAGAR MED START 15/9 

Instruktör: Emma, ägare av simmet. Doftprovsdomare, godkänd av svenska nw klubben. Tränar och tävlar med egen hund. 

VILLKOR, ANMÄLAN/ÅNGER: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 300:- 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK INNAN KURSSTART ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG. 

ÖVRIGT: Hunden ska vara rastad, försäkrad, vaccinerad enligt skk´s rek. Från ca 6 månaders ålder. Åldern är inte exakt och om du är osäker på just din hund så skicka mig ett mail. Ta med belöningsgodis, till denna träning går det mycket godis! De får du också gärna köpa hos oss på plats, ta även med om hunden har någon favoritfilt/bur att ligga på/i och ev ett tuggben. Om du har frågor eller funderingar så maila mig!

Släpp inte fram din hund till någon annans hund utan tillåtelse. OBS! Pga Covid-19 är det en person/hund som gäller. 


copyright2022pitehundsim