I lager.

DOGGIE PILATES

400.00 SEK

Som träning, aktivering och rehabilitering! Denna typ av träning har de flesta hundar nytta av, och extra viktigt för dig med hund som tex arbetar i skog där olika underlag ska pareras, men också för dig som tränar och tävlar nose work, agility eller om du har en hund som behöver stabilisera musklerna runt lederna, ex vid patella problem. 

Vår roliga och populära "balans och kroppskontroll". Du betalar med klarna eller swish i kassan (om du väljer swish ska det swishas omgående),  vill du betala längre fram väljer du istället faktura. När du köpt din plats här i shopen är du garanterad plats. Anmälan är  bindande, dock ej personlig, så du får sälja platsen vidare om du hittar ersättare.

Innehåller:

-Grundläggande anatomi.

-Praktiska övningar som utvecklar koordinations- och balansförmågan, och hjälper därmed till att utveckla de muskelgrupper som finjusterar exakta rörelser och stabiliserar lederna. Passar de flesta hundar och är väldigt stimulerande, både fysiskt och psykiskt, samt stärker självförtroendet!

Vi tränar inomhus, teori blandat med praktiska övningar att fortsätta med hemma. Tänk så glädjande för hunden att lära sig balansera och behärska olika underlag med sin kropp! 

Har du något eget redskap kan du ta med det, annars finns det redskap på plats som man får låna. Vi tar även upp beställningar av redskap efter kursen. Kaffe och te ingår!

Instruktör: Emma, Balansbollsinstruktör. Läs gärna mer under "personal".

Förkunskaper: Inga.

Plats: Pite Hundsim, kurslokalen.

Tid: 14- ca 16

Datum: SÖNDAG 6/1 

Övrigt: Om din hund har någon diagnos vill jag att du mailar den till  pitehundsim@gmail.com innan kursstart. Köp av plats är bindande, men inte personlig, vilket betyder att du får sälja platsen för samma pris till någon annan innan kursstart. 

Hunden ska vara rastad, försäkrad, vaccinerad enligt skk´s rek, och fyllt 6 månader. platser. Ta med belöningsgodis, och om hunden har någon bur/favoritfilt. Om du har frågor eller funderingar så maila mig!


copyright 2018 pitehundsim