Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

BALANSBOLL 1/8

  • 450.00 SEK

Balansboll som träning & aktivering! Denna typ av träning har alla hundar nytta av, och det är dessutom en väldigt rolig träningsform. Du behöver bara

I lager.
Dela

Balansboll som träning & aktivering! 

Denna typ av träning har alla hundar nytta av, och det är dessutom en väldigt rolig träningsform. Du behöver bara ett redskap och lite plats någonstans inomhus. På somrarna är det trevligt att träna ute på gräsmattan. Extra viktig träning för dig med hund som tex arbetar i skog där olika underlag ska pareras, för dig som tränar och tävlar nosework, agility och skydd/IPO. Träningen stärker självförtroende och stabiliserande muskulatur som är viktig för  hund med ex patella problem, eller i överlag aktiva hundar. 

Balansbollskurs har vi hållit sedan våren 2016 och det har varit en mycket omtyckt kurs. När du köpt din plats här i shopen är du garanterad plats. Anmälan är  bindande! Inget kallelse mail skickas innan så se till att skriva in datumet i din kalender. Vi tränar inomhus. Läs mer info här nedan. Med anledning av covid-19 är det en person/hund som gäller. Välkommen!

Innehåller:

-Grundläggande anatomi.

- 6 praktiska grundövningar som utvecklar koordinations- och balansförmågan, och därmed hjälper till att utveckla de muskelgrupper som  stabiliserar hundens leder. Övningarna kan du sen utveckla när ni känner er varm i kläderna. 

 

Instruktör: Emma- djurvårdare, hälsoterapeut, balansbollsinstruktör. Tränar kontinuerligt balansboll med egen hund.

Förkunskaper: Inga.

Plats: Pite Hundsim, kurslokalen. För lokal/vägbeskrivning se under fliken "hitta hit". 

Tid: 17.30- ca 20

Datum: MÅNDAG 1/8


ANMÄLAN/ÅNGER: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 150:- 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG. 

ÖVRIGT: Hunden ska vara rastad, försäkrad, vaccinerad enligt skk´s rek, och vara från ca 6 månader. Övningarna kan anpassas. 4 platser. Ta med belöningsgodis, de får du också gärna köpa hos oss på plats, och om hunden har någon favoritfilt/bur att ligga på. Om du har frågor eller funderingar så maila mig. Släpp inte fram din hund till någon annans hund utan tillåtelse. 


copyright2022pitehundsim