SENIOR KORT

I lager.

1,500.00 SEK

Ta hand om din gamla vän! 

Det är nåt alldeles speciellt och fantastiskt med en gammal hund. Erfarenheten i ögat.. klokheten, kanske de grå stråna i ansiktet. När man börjar gå lite långsammare men ändå vill vara med. Det dyker upp nån krämpa och stelhet här och där. Kanske en gammal skada gör sig påmind. Såklart vill du ta hand om din vän på bästa sätt, men det kan vara svårt att hitta en bra aktivitet. 

För våra älskade seniorer har vi nu tagit fram ett senior-kort! För att få bästa resultat vill vi att det används kontinuerligt med en träff/vecka, men vi vet också att livet kan vara svårt att få ihop, försök med max 14 dgr emellan bokningarna.  Kortet inkluderar: 

Träff 1- friskvårdsbesiktning, därefter:

3 simpass i våran pool

3 laserbehandling

1 vibrationsmadrass

10% på ett valfritt kosttillskott

ÖVRIGT: Köp kortet här i shopen eller på plats. Vi erbjuder swish som betalning på plats. Här i shopen betalar du med klarna. Hunden har fyllt 7 år. Om den har en tidigare diagnos ställd så skriv det i meddelande rutan vid bokning. Första träffen du bokar bokar du tjänsten "friskvårdsbesiktning". Utifrån det besöket vet vi kanske mer om din hunds tillstånd idag och du får förslag på kommande bokningar. Kortet är låst till en hund och får ej överlåtas till annan part. Outnyttjade tillfällen betalas inte tillbaka. Giltigt 4 månader. Observera att vi inte ställer diagnoser, om din hund har diffust ont idag eller tex är halt, hänvisar vi till veterinär. Kan nyttjas 1 gång/hund. Kortets totala värde/ tjänst är 2480:-

(På bilderna är det Vanja då 8 år och zeo då 12,5 år).