Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

FLEXI-KORTET x 5 / x 10

  • 1,400.00 SEK

Du bokar dina tjänster som du vill, och blandar som du vill! Kanske simning en dag, laser en dag eller stabilitetsträning en dag!  Alla* tjänster får nyttj


I lager.
Dela

Du bokar dina tjänster som du vill, och blandar som du vill! Kanske simning en dag, laser en dag eller stabilitetsträning en dag!  Alla* tjänster får nyttjas i Flexi-kortet.

Säljes som 10 eller 5-kort. Varje tjänst kryssas som ett kryss. Tex: bokning som innehåller både sim, vibb och laser= 2,5 kryss.

Kortet är giltigt 4 månader från inköpsdatum. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. I vissa fall kan du få nyttja ett kort som gått ut om det är pga särskilda skäl- ex sjukdom, hund under utredning, osv. Meddela oss i såna fall. Ombokning gäller inte för utgånget kort= bokat är bokat. Ombokning debiteras i det fallet enskilt eller som kryss i nytt kort. 

OBSERVERA- om du har fler bokade tjänster under ett besök än kryss kvar i kortet är det den billigaste tjänsten under besöket som kryssas i kortet, resterande kan betalas utöver det eller kryssas i nytt kort om du väljer att förnya ditt kort.

*= Vibb ingår och är endast ett halvt kryss i korten. Samtliga hundar i hushållet får dessutom vibba tillsammans på samma bokning, såvida dom ryms på plattan. 

* = Mätning med belastningsvåg ingår ej i något av 5-korten. 

* Friskvårdskontroll ingår ej i flexikortet. 


SÄRSKILDA VILLKOR SAMTLIGA KORT: VI RESERVERAR OSS FÖR EGEN SJUKDOM & VAB. DETTA ÄR EJ SKÄL TILL FÖRLÄNGNING AV KORT. VID LÅNGTIDSSJUKDOM HOS MIG KOMMER NI FÅ FRYSA KORTET.


Copyright2022pitehundsim