Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

KVARTALSKORTET- UPPTILL 4 BEHANDLINGAR/VECKA

  • 3,400.00 SEK

Prisvärt och flexibelt. Om friskvård är en del av er träning och vardag, inkluderas kontinuerligt, du med flera hundar, eller kanske har en hund som kommer


I lager.
Dela

Prisvärt och flexibelt. 

Om friskvård är en del av er träning och vardag, inkluderas kontinuerligt, du med flera hundar, eller kanske har en hund som kommer gå längre tid under rehab- Då är kvartalskortet ett bra alternativ. 
Kostnad per månad är intjänat på 3-4 tjänster= oftast en veckas bokning på två hundar. 

I månadskortet ingår:

- Upptill 4 tjänster/vecka. Samtliga tjänster.
Du som ägare har ansvar över bokade tider. Korten ger inte förtur i bokning eller garanterade tider. Har du två hundar eller fler lönar det sig med kvartalskort. 

Kortet gäller för samtliga hundar med samma ägare och hushåll, förutsatt att de inte är ersatt av ditt försäkringsbolag, då är de bundet till den hunden.

- Om de går åt skogen är de ok med sen avbokning, men- Vi ser dock gärna att du avbokar så tidigt som möjligt! Helst 24 timmar innan som senast, och att du sköter av/ombokning själv via din bokningsanvändare. Jag ser ibland meddelanden och mail sent, därför är det bättre om du sköter den biten själv. Sen avbokning räknas in i "veckans pott".

- Giltighetstid: 3 månader från inköp eller efter första utförda tjänst. 


*** Det går inte att spara tillfällen i korten. Har du inte gjort en bokning en vecka är den veckan "förbrukad". Korten får inte säljas eller överlåtas till andra part, precis som våra andra klippkort. Simmet är stängt i juli månad. Köper du kortet så juli månad är med inom giltighetstiden räknas inte den månaden med, exempelvis: köper du kortet 1:a juni, är det giltigt till 1:a oktober. 

**** Alla klippkort hos oss köps i en helhet, vilket betyder att påbörjade kort inte återbetalas.

***** Friskvårdskontroll ingår= 2 tjänster.

Övriga dagar som samtliga kort påverkas av hos oss med icke rätt till förlängning är: Röda dagar, viss helg samt viss afton. Samtliga nämnda aspekter är inte skäl till förlängning av kortet. Inte heller sjukdom hos dig som ägare. 

Om din hund däremot blir långtidssjuk, finns möjlighet att frysa kortet i upptill 1 månad som längst. En frysning gäller då från det datum veterinär intyget kommer in till oss. En frysning är inte möjligt om kortet används av flera hundar i hushållet. Långtidssjuk= en månad eller längre.

SÄRSKILDA VILLKOR SAMTLIGA KORT: VI RESERVERAR OSS FÖR EGEN SJUKDOM & VAB. DETTA ÄR EJ SKÄL TILL FÖRLÄNGNING AV KORT. VID LÅNGTIDSSJUKDOM HOS OSS KOMMER DU FÅ FÖRFRÅGAN OM ATT FRYSA KORTET. 


copyright2022pitehundsim