ÅRSKORT

I lager.

7,995.00 SEK

Årskortet- prisvärt och flexibelt. Läs villkoren här nedan.


Om friskvård är en del av er träning och vardag, och inkluderas kontinuerligt, eller du med flera hundar, eller kanske har en hund som kommer gå längre tid under rehab- Då är årskortet, kortet för dig!

DU FÅR:

- GÖRA BOKNINGAR PÅ  4 TJÄNSTER/VECKA. SAMTLIGA TJÄNSTER INGÅR.

- GÄLLER FÖR SAMTLIGA HUNDAR I SAMMA HUSHÅLL (förutsatt att de inte är ersatt av ditt försäkringsbolag, då är de bundet till den hunden).

- GILTIGT 1 ÅR FRÅN INKÖPSDATUM

- SEN AVBOKNING ÄR OK= DU KAN AVBOKA BOKAD TID ÄNDA FRAMTILLS TIDEN INFALLER (ÖVRIGA KORT 24H INNAN) Vi ser dock gärna att du avbokar så tidigt som möjligt.

*** Det går inte att spara tillfällen i årskortet. Har du inte gjort en bokning en vecka är den veckan "förbrukad". Kortet får inte säljas eller överlåtas till andra part, precis som våra andra klippkort. Simmet har alltid semester 2 veckor i juli, och 2 veckor i augusti. Detta är inte skäl till förlängning. 

**** Alla klippkort hos oss köps i en helhet, vilket betyder att påbörjade kort inte återbetalas.

Övriga dagar som kortet påverkas av är: Röda dagar, viss helg samt afton. 

Samtliga nämnda aspekter är inte skäl till förlängning av kortet. Inte heller sjukdom hos dig som ägare. 

Om din hund däremot blir sjuk, finns möjlighet att frysa kortet i upptill 1 månad som längst. En frysning gäller då från det datum veterinär intyget kommer in till oss. En frysning är inte möjligt om kortet används av flera hundar i hushållet. 

SÄRSKILDA VILLKOR SAMTLIGA KORT: VI RESERVERAR OSS FÖR EGEN SJUKDOM & VAB. DETTA ÄR EJ SKÄL TILL FÖRLÄNGNING AV KORT.