CLEARROUND VILTSPÅR 5/9 FULL

Ej i lager :(


Välkommen på Clear-Round i viltspår! Sugen att testa ett blint spår? Är du redo för anlagsprov? Kom på clear round! 

Hur går det till? Du köper din plats här i shopen= anmälan. Din anmälan är bindande. Därefter skickar du ett mail och bokar din tid. Ett par dagar innan tävling får du ett mail med instruktioner till den plats där ditt spår går. 

Spåren är av anlagskaraktär, med vinklar, bloduppehåll och på en längd av 450-600 meter. Klöv av älg och rådjur kommer att användas. Ni har 30 minuter på er att komma till spårslut. Alla godkända spår erhåller ett hederspris.  

Placering 1-3 erhåller även en fin rosett! 

Vinnare för dagen blir 2020 års "vildnos" och erhåller 20 poäng, 2:a plats 15 poäng och 3:e plats 10 poäng. Dessa poäng tas med till nästa års upplaga av vildnosen som kommer gå i nosework, viltspår eller som en kombo av dessa i en cup, fördelat under hela året. Du behöver inte ha som ambition att delta i totalen av vildnosen. 


Förkunskaper: Inga speciella förkunskaper på kurs eller liknande. Det är upptill dig som ägare. Det är fördelaktigt om ni spårat en del tillsammans och har koll på lite provregler. 

Datum: Lördag 5/9

ÖVRIGT: Hunden har fyllt 9 månader, är vaccinerad enligt skk rek, förare har fyllt 12 år. Din hund är ID- märkt och du har en veterinärvårdsförsäkring. Du är garanterad plats via köpet här, köp= anmälan. Anmälan är bindande. Strypkoppel (inkl halvstryp) samt sele med gå fint effekt är inte tillåtet. 4 platser. Missat tillfälle betalas inte tillbaka. Medtag: spårlina, vatten till din hund och vaccinationsintyg. Priset är ett spår. 

Varmt Välkommen!

Bokningsbara tider: 

11.00 BOKAD

11.45 BOKAD 

15.00 BOKAD

15.45 BOKADcopyright2020 pitehundsim