VANDRA MED HUND- "MILES FOR LIVES"

200.00 SEK

Ej i lager :(

UTMANINGEN KOMMER GÅ SÄSONGEN 2022


 ”Hundäventhyr i piteå med omnejd” är vårat senaste koncept presenterat ¼-21 

 Det är en blandning av tjänster och utmaningar med inriktning friluftsliv tillsammans framför allt med sin hund. Men du är förstås fri att ta med både barn och familj, om du vill. 

 

Från 1/5-31/10 -2022 kan du delta på ”MILES FOR LIVES”.  Utmaningen kan köpas från 1/4

En utmaning som handlar om att samla kilometer och mil, i fin natur tillsammans med sin fyrbenta vän, samtidigt som ni är med i ett  lotteri och bidrar till välgörenhet- 20:- för varje såld plats går nämligen till hundar i behov av något. Vilken organisation pengarna kommer skänkas till presenteras innan försäljningen startar. 

 I köpet ingår plats i en sluten Fb grupp, där du kommer presentera din vandring i form av en bild från eran tur. Här kan man också be om råd eller kanske hitta en vandringskompis. Här får du även länkar till vandringskartor. Bra appar att ha för att klocka sina turer är tex runkeeper & Rundogo.

Har du inte Facebook kommer du kunna maila din bild till mig istället, och få info via mail. 

Att bidra med en bild är det som gäller för att kunna styrka sin sträcka, och även ”beviset” för att ni gjort det. 

När ni samlat ihop 5 mil, är ni med i en utlottning av fina priser. 10 mil ger en extra lott i lotteriet! Obs, Det är endast den person i sitt namn, som köpt våran utmaning, som är med i lotteriet och gruppen. 

 Vi hänvisar till allemansrätten och strikt hundägaransvar. I naturen tar vi vårat ansvar; vi skräpar inte ner, utan det vi tar med oss tar vi hem igen och vi lämnar inte skräp, vi släpper inte lös hundarna- tänk på djurlivet som kanske har ungar när just ni är ute, och vi eldar inte om det råder eldningsförbud. 

Vi rek att ni har en försäkring på både dig och din hund om olyckan är framme, och att du tar din hund snabbast möjligt till veterinär om något händer. 

Välkommen till utmaningen säsongen 2022!


copyright2021PiteHundsim

EKO INSEKTSSPRAY

EKO INSEKTSSPRAY

Slutsåld
MINI BIM BELLY BOM

MINI BIM BELLY BOM

Slutsåld
DOGA WITH A VIEW

DOGA WITH A VIEW

Slutsåld