DOGA WITH A VIEW

1,600.00 SEK

Ej i lager :(

BERGS DOGA- YOGA WITH A VIEW

Våran första kurs där fokus ligger lika mycket, om inte mer, på dig som ägare. Du kommer uppleva ett helt nytt sätt att träna tillsammans med din hund, och konfrontera dig själv som hundägare. Vårat ofta stressiga vardagsliv påverkar våra hundar mer än vi tror. Med Doga, kan vi förena våra sinnen tillsammans, under lugna former. Under träff 1 kommer du också få träffa Helena Thyni från Thynis hälsopraktik som kommer berätta om meditation och utföra en tillsammans med er. 

En kurs med ett rafflande avslut- Tillsammans kommer vi göra en vandring och bestiga ett utvalt berg i Piteå Kommun, väl uppe på toppen kommer vi göra ett ”Yoga-Doga” pass tillsammans och knyta ihop kursen.

Kanske är du skeptisk till både Yoga och Doga? Jag förstår dig, det har jag också varit. Men när jag väl testade, kunde jag inte förstå hur jag inte testat tidigare! Efter många ridolyckor som satt sina spår, med stora begränsningar i min kropp, och många timmars rehab och sjukgymnastik, kunde jag väl aldrig tro att det som skulle ge bäst effekt, var den jag långsamt gjorde själv, i sovrummet, på en yoga matta, tillsammans med en lärare på youtube. 

Man behöver inte ha något speciellt mål för denna kursen. Man kan gå den enbart av nyfikenhet om man vill det. Du behöver dock ha engagemang och ett öppet sinne för att nå ett trevligt resultat. 

 

"Yogan"- Har sitt ursprung I Indien och själva grundtanken är att med hjälp av Yogan, förena kroppen med sitt sinne. 

Det är ett helt system av olika övningar för; andning, avslappning, mental och fysisk hälsa. 

Resultaten av Yoga är fantastiska. Du blir; starkare I din kropp, du får bättre kroppshållning, du blir rörligare. Du kommer mest troligt upptäcka begränsningar hos dig du inte visste fanns, i form av strama muskler eller kanske blockeringar. Detta behöver man inte se som negativt, utan tvärtom positivt, att vi blir medvetna om dom, och kan göra något åt det. 

Du kommer öka din blodgenomströmning och lätta på stress I kroppen. 

 

"Doga"- Så mycket mer än att “Yoga med sin hund”! Doga är motvikten till all stress, press och planering som du kanske i vanliga fall upplever med din hundträning.  

 I vårat pass, ska vi inkludera hunden på dess villkor, och jobba med övningar som påverkar inre balans och känslor. 

 Det finns många positioner och övningar. Vi kommer gå igenom några av dom, med fokus på; Självkänsla, självförtroende, att få äga sin kropp som hund och tillit mellan er. 

 Du behöver inte kunna varken Yoga eller Doga, inte ens provat en gång. Du kommer få jättebra resultat av kursen oavsett. Här ska vi släppa på alla känslor som kan kännas som att det ”måste se ut på ett visst sätt”.  Yoga utför man ur egen förmåga och släpper allt annat. 

"Meditation"- Metoder för kroppslig och mental avslappning. Att vara stilla i sitt sinne och inte ätas upp av andra tankar. Meditation bidrar att lättare hantera både tankar och känslor. 

 

Jag vill att du är förberedd på att hunden under denna kursen verkligen kommer få känna sina egna känslor och få uttrycka sig. Detsamma gäller dig som ägare. Vi kommer inte jobba med godis och leksaker. För att du ska bli lite varm i kläderna, känna in positionerna och att era hundar inte är helt främmande för er nya träning är det två veckor mellan träffarna där du kommer utöva både yoga och doga själv, med stöttning online.

Kursen är en "hybrid" kurs där två träffar är fysiska, resten online i sluten fb grupp, där du kommer få ta del av bilder, videos och kunna ventilera dig.

 

När: Träff 1 utan hund: Söndag 9/5 kl 10.00 Träff 2 och avslut: Söndag 23/5 kl 10.00 Jag räknar med att vi håller på ca 3 timmar/träff, men det kan variera åt båda håll beroende på antal deltagare, hur mkt vi pratar och diskuterar, osv. Tips: planera inte in nåt tight efter kursen som du behöver passa en tid till. 

 Inklusive: Sluten fb grupp, Hälsobrunch som avslut under träff 1 samt goodiebag värde minst 200:- 

 Förkunskaper: Inga förkunskaper. Hunden och du måste dock ha fysik till att vandra en bit. Vilket berg det blir, kommer du få veta under kursens gång. Hunden bör ha fyllt 1 år men har du ras av liten storlek som är färdig i sin kropp kan det gå bra om den är yngre också, från ca 10 månader. 

 Övrigt: Vid Storm/mkt dåligt väder flyttas kurs avslutet fram till ett annat datum. Vi kommer inte få en trevlig upplevelse om vi ska stå i storm och träna. Vi får då komma överens tillsammans om ett passande datum. Du behöver till båda träffarna bära kläder du lätt kan röra dig i= inga tighta jeans tex. Bra skor och vatten till både dig och hunden till träff 2, ev något att äta. Rek en veterinärvårdsförs. Vandring sker på "egen risk". Endast 4 platser. 

Ångerrätt: Se din anmälan som bindande. Fundera hellre en extra gång om du verkligen vill vara med. Från det att vi mottagit din anmälan har du 14 dgr ånger, därefter betalningsskyldig till 100% av kursens värde. 
Vid sjukdom hos dig eller din hund återfår du kursavgiften mot uppvisande av läkare eller veterinärintyg minus anmälnings och administrationsavgift som i detta fallet är 500:-copyright2021pitehundsim 

EKO INSEKTSSPRAY

EKO INSEKTSSPRAY

Slutsåld