Spårbar frakt 57:-/ Fri frakt vid 600:- / Snabb leverans

HUNDÄVENTHYR

 

”Hundäventhyr”, har du inte stavat fel tänker du? 

Nej, jag har ju inte det. THYR är min egna hund, som förändrade min livsstil helt men också gav mig mycket av mitt liv tillbaka, efter stora förluster & trauman året 2019.

Tillsammans kommer vi oss ut i naturen och utforskar oss fram, både på barmark i skog men också på snö, med släde och kickspark. Det är både hälsosamt, roligt och spännande- och alltid- ett Äventyr.

Vi vill med detta koncept pusha och utmana fler hundägare att ta sig ut och utforska, och uppleva. 

”On top with my dog” är enda online utmaningen, och sträcker sig under 5 månader. Den startade 1/5-21 och hade 40 deltagare första säsongen. Så tacksam för det, och hur roligt som helst att följa alla ägare med hundar under en ganska lång säsong. 

Du finner mer info om varje event om du klickar på specifik produkt.

Kanske du tänker att du kan bestiga berg och vandra utan att betala för det? Såklart kan du det! 

Men många, inkl mig själv, har svårt att ”få det gjort” utan en push och en struktur. Detta är dessutom mitt jobb och levebröd. Jag har omsorgsfullt valt ut alla bergstoppar som ingår, suttit många timmar och skrivit, vandrat, utforskat, designat och köpt logga (jag vill ju inte inte att detta konceptet förväxlas med andra), och klurat på hur jag bäst ska motivera just dig bakom skärmen. 

Jag tänker att de allra flesta har kanske råd med några hundralappar för en kul upplevelse tillsammans med andra, eller i en online utmaning, och att det inte är mycket pengar i det stora hela. Men för en småföretagare som mig, är det oerhört viktiga bidrag i dessa tuffa tider och sviter i en lång pandemi. 

 Till säsongen 2022 kommer Hundäventhyr erbjuda ett "Upplevelsekort", likt vårat flexi-kort fast med upplevelser. 

Så-välkommen hit, hoppas du hänger på utmaningar och upplevelser! /Emma & Thyr