HUNDÄVENTHYR 2021

 

”Hundäventhyr”, har du inte stavat fel tänker du? 

Nej, jag har ju inte det. THYR är min egna hund, som förändrade min livsstil helt men också gav mig mycket av mitt liv tillbaka, efter stora förluster hösten-19

Tillsammans kommer vi oss ut i naturen och utforskar oss fram, både på barmark i skog men också på snö. Det är både hälsosamt, roligt och spännande- och alltid- ett Äventyr.

Vi vill med detta koncept pusha och utmana fler hundägare att ta sig ut, och ibland är det enda som behövs- just en knuff i baken i form av en utmaning.

”On top with my dog” sträcker sig under 5 månader med start 1/5-21 och du finner mer info om varje event om du klickar på produkten.

Kanske du tänker att du kan bestiga berg utan att betala för det? Såklart kan du det! 

Men många, inkl mig själv, har svårt att ”få det gjort” utan en push och en struktur. Detta är dessutom mitt jobb och levebröd. Jag har omsorgsfullt valt ut alla bergstoppar som ingår, suttit många timmar och skrivit, designat och köpt logga (jag vill ju inte inte att detta konceptet förväxlas med andra), och klurat på hur jag bäst ska motivera just dig bakom skärmen. 

Jag tänker att de allra flesta har kanske råd med 200;- och att det inte är mycket pengar i det stora hela, men för en småföretagare som mig, kan det vara oerhört viktiga bidrag i dessa tuffa tider. 

 

Så-välkommen hit, hoppas du hänger på! /Emma & Thyr