CLEARROUND VILTSPÅR 13/9

Ej i lager :(

PLATSSLÄPP 1/9

Välkommen på Clear-Round i viltspår! 

Hur går det till? Du köper din plats här i shopen= anmälan. Din anmälan är bindande. Därefter skickar du ett mail och bokar din tid. Ett par dagar innan tävling får du ett mail med instruktioner till den plats där ditt spår går. 

Spåren är av anlagskaraktär, med vinklar, bloduppehåll och på en längd av 450-600 meter. Klöv av älg och rådjur kommer att användas. Ni har 30 minuter på er att komma till spårslut. Alla godkända spår erhåller ett hederspris.  

Placering 1-3 erhåller även en fin rosett! 

Vinnare för dagen blir 2020 års "vildnos" och erhåller 20 poäng, 2:a plats 15 poäng och 3:e plats 10 poäng. Dessa poäng tas med till nästa års upplaga av vildnosen som kommer gå i nosework, viltspår eller som en kombo av dessa i en cup, fördelat under hela året. Du behöver inte ha som ambition att delta i totalen av vildnosen. 


Förkunskaper: Inga, men det är förstås bra om ni har spårat lite tillsammans. 

Datum: Söndag 13/9

ÖVRIGT: Hunden har fyllt 10 månader, är vaccinerad enligt skk rek, förare har fyllt 12 år. Du är garanterad plats via köpet här, köp= anmälan. Anmälan är bindande. Stypkoppel (inkl halvstryp) samt sele med gå fint effekt är inte tillåten. 5 platser. Missat tillfälle betalas inte tillbaka. Medtag spårlina. Priset är ett spår. Du kan delta på flera tider men måste då köpa det antalet spår. Varmt Välkommen!

Bokningsbara tider: 

11.00

11.45

12.30

15.00

15.45copyright2020 pitehundsim