VALPKURS

Ej i lager :(

SPRILLANS NYTT I VÅR KURSVERKSAMHET- VALPKURS! 

EN KURS SOM ÄR PERFEKT SOM DEN ÄR ELLER ETT KOMPLEMENT TILL EN VANLIG, TRADITONELL VALPKURS. UNDER DENNA KURS TRÄFFAS VI TRE GÅNGER DÄR FOKUS LIGGER PÅ FRISKVÅRD, DEN VÄXANDE HUNDEN OCH NOSARBETE. INKL. KAFFE/TE, DIPLOM OCH EN FLASKA EUKALYPTUSHYDROLAT. VÄRDEFULL PASSIVITETSTRÄNING FÅR VALPEN PÅ KÖPET!

TRÄFF 1- VI BEKANTAR OSS MED LOKALERNA, TRÄNAR LITE MILJÖ & SJÄLVFÖRTROENDE.  TRÄFFENS FÖRELÄSNING "DEN VÄXANDE HUNDEN" FOKUSERAR PÅ DEN FYSISKA MOTIONEN FÖR EN VÄXANDE HUND SAMT TILLVÄXTRUBBNINGAR OCH HD/ED RÖNTGEN

TRÄFF 2- TEORI "VAD ÄR NOSE WORK". VI INTRODUCERAR BEHÅLLARESÖK OCH EUKALYPTUSDOFT

TRÄFF 3- TEORI "SIMTRÄNING OCH DESS EFFEKT" SAMT ATT VI INTRODUCERAR POOLEN FÖR ERAN VALP. UNDER DENNA TRÄFF KOMMER NI VARA MED ERA VALPAR TILLSAMMANS I POOLEN OCH VI INTRODUCERAR SIMTRÄNING PÅ ETT LEKFULLT SÄTT. AVSLUTAS MED DUSCH I VÅRAT BADKAR. FIKA OCH DIPLOM. 

PLATS: PITE HUNDSIM

DATUM: KOMMER!

TID: 

INSTRUKTÖR: EMMA, ÄGARE AV SIMMET. LÄS GÄRNA MER UNDER "PERSONAL".

ÖVRIGT: FÖR VALP 4-6 MÅNADER. FÖR ATT DIN VALP SKA HUNNIT BO IN SIG MED ER OCH FÅTT NÖDVÄNDIG VACCINATION SKA DEN HA FYLLT 4 MÅNADER NÄR KURSEN STARTAR. VACCINATION OCH AVMASKNING SKA SKE ENLIGT SKK´s REK. STRYPHALSBAND ÄR INTE TILLÅTET UNDER DENNA KURS. ANMÄLAN= KÖP HÄR I SHOPEN. ANMÄLAN ÄR BINDANDE. MISSADE TILLFÄLLEN BETALAS TYVÄRR INTE TILLBAKA. HELA FAMILJEN ÄR VÄLKOMMEN TILLSAMMANS MED ERAN VALP!