ONLINE UTMANINGAR- NÄSTA UTMANING "AKTIVERING" STARTAR 1/12100.00 SEK

VAR MED I VÅRA ONLINE UTMANINGAR HEMMA HOS ER! SUPERKUL! Dom kostar endast 100-200:- Du kan delta med alla dina hundar, och får en push att hålla igång. Utmaningarna innehåller mellan 9-16 övningar beroende på utmaning. Om du inte vill köpa via klarna kan du swisha avgiften till vårat swish nummer: 1232754950 kom ihåg att lämna mail i meddelande så du kan få inbjudan till fb grupp. 


Du kan delta på flera samma månad om det erbjuds, utmaningarna är: 

Nosework- ANMÄLAN STÄNGD 

Start 1/10 sista dag för köp: 30/9 "Nosework", passar dig som gått grundkurs, har godkänt doftprov eller liknande kunskaper. Passar oavsett vilken klass du är i, du använder den doft du vill helt enkelt. 16 utmaningar.

Berikning- ANMÄLAN STÄNGD

Start 1/10 sista dag för köp: 30/9 "Berikning" är otroligt roligt och handlar om att tillföra eller förändra något i hundens liv för att få utlopp för sina medfödda, instinktiva beteenden. 16 utmaningar.

BalansbollANMÄLAN STÄNGD 

Startar 1/11 sista dag för köp 31/10 "Balansboll", som också kan heta; doggie pilates, styrketräning, koordinationsträning eller tex kroppskontroll, är en utmaning med 9 stycken uppgifter. Passar dig som har lite koll på ämnet, antingen att du tränat hemma eller gått kurs. 9 utmaningar som dras på datumen här nedanför. Så kan du lättare planera din månad. 

Datum för dragning Balansboll : söndag 1/11 onsdag 4/11 söndag 8/11 torsdag 12/11 måndag 16/11 Fredag 20/11 måndag 23/11 lördag 28/11 och sista dragning måndag 30/11 

Aktivering- startar 1/12 sista dag för köp 30/11 

Utmaningen "Aktivering" passar alla hundar! Inga förkunskapskrav.

Massage och stretching- Startar 1/1-2021 sista dag för köp 31/12

Utmaningen i massage och stretching kommer innehålla 9 övningar. Ni får en länk till en sluten fb grupp efter köp. Varje övning presenteras med en utförlig bild, video eller text. Mys i januari helt enkelt!


Hur går det till?  Du köper din "bricka/utmaning" här på sidan, eller swishar avgiften till oss, märk betalningen med vilken utmaning du köpt. Därefter får du en länk till en sluten fb grupp som gäller den utmaning du valt. Det är namnet på den som köpt utmaningen som godkänns i gruppen. 

Ett nummer med en utmaning på dras ett par ggr/vecka, beroende på utmaning, direkt i fb gruppen, som du sedan utför till angiven tid. Du fotar eller filmar din tolkning av utmaningen, och lägger ut det synligt i gruppen. Därefter kryssar du ditt nummer!

Ingen kommer vinna. Det kan vi avslöja direkt. Brickan ger bra struktur och du kan tex skriva in på dagens siffra vad vi gjorde och spara för framtiden. Dessa utmaningar är en ren och skär motivationshöjare i höstmörkret för dig och din fyrbenta vän! Ingen prestige, ingen stress, ingen press. Se det som en kul grej, en kickstart, hålla igång i mörkret, möjlighet till värdefulla tips eller som en form av "hemma kurs".


Välkommen att vara med var du än bor i detta avlånga land!


Förkunskapskrav: Du avgör vad som kan passa er helt enkelt. Aldrig hört talas om nosework? Då kanske tema aktivering är bättre :) För balansboll är det du som utför övningarna som har fullt ansvar över hunden och att den klarar övningen. Jag rek att rehab hund EJ deltar och att hunden fyllt ca 6 månader. Det är inget krav på att du äger olika redskap, men det underlättar. Äger du inget får du vara lite mer påhittig bara!

copyright2020pitehundsim