HÖSTUTMANINGAR FÖRSTA START 1/10

I lager.


100.00 SEK

VAR MED I VÅRA HÖSTUTMANINGAR! HEMMA HOS ER!

 2020- året där inget blev som de var tänkt och där varje småföretagares hjärna gått på högvarv för att överleva. Runtom på internet har både fantasin och olika "hemma challenges" flödat, och även utmaningar i form av klassiska Bingo spel. Jag själv har deltagit i ett sådant i "våga vägra matskåls" regi och tyckte det var superkul!

I vårat "Bingo" kan du köpa fyra olika utmaningar i dagsläget, och du kan delta på båda samma månad, utmaningarna är: 

Nosework- start 1/10 sista dag för köp: 30/9 "Nosework", passar dig som gått grundkurs, har godkänt doftprov eller liknande kunskaper. Passar oavsett vilken klass du är i, du använder den doft du vill helt enkelt. 16 utmaningar.

Berikning- start 1/10 sista dag för köp: 30/9 "Berikning" är otroligt roligt och handlar om att tillföra eller förändra något i hundens liv för att få utlopp för sina medfödda, instinktiva beteenden. 16 utmaningar.

Balansbollstartar 1/11 sista dag för köp 31/10 "Balansboll", som också kan heta; doggie pilates, styrketräning, koordinationsträning eller tex kroppskontroll, är en utmaning med 9 stycken uppgifter. Passar dig som har lite koll på ämnet, antingen att du tränat hemma eller gått kurs. 9 utmaningar.

Aktivering- startar 1/11 sista dag för köp 31/10 "Aktivering" passar alla hundar!


Hur går det till?  Du köper din bricka/utmaning här på sidan. Därefter ansöker du om medlemskap på Facebook till den utmaning du köpt, ex: har du köpt Nosework så söker du reda på gruppen "Pitehundsim´s nosework bingo". Det är namnet på den som köpt utmaningen som godkänns i gruppen. 

Brickan mailas efter köp som en pdf till dig. Då sparar du ner den i telefonen, eller skriver ut den. Därefter placerar du ut dina siffror så som du själv vill ha dom på din bricka, fotar av brickan och lägger ut i gruppen under det inlägget. Det är endast våra brickor med blå text som är giltig, alltså den som mailas till dig. 

Ett nummer med en utmaning på dras ett par ggr/vecka, beroende på utmaning, direkt i fb gruppen, som du sedan utför till kl 00.00 senast dagen efter. Du fotar eller filmar din tolkning av utmaningen, och lägger ut det synligt i gruppen. Därefter kryssar du ditt nummer!

Ingen kommer vinna. Det kan vi avslöja direkt. Brickan ger bra struktur och du kan tex skriva in på dagens siffra vad vi gjorde och spara. Dessa utmaningar är en ren och skär motivationshöjare i höstmörkret för dig och din fyrbenta vän! Ingen prestige, ingen stress, ingen press. Se det som en kul grej, en kickstart, möjlighet till värdefulla tips eller som en form av "hemma kurs".


Välkommen att vara med var du än bor i detta avlånga land!


Förkunskapskrav: Du avgör vad som kan passa er helt enkelt. Aldrig hört talas om nosework? Då kanske tema aktivering är bättre :) För balansboll är det du som utför övningarna som har fullt ansvar över hunden och att den klarar övningen. Jag rek att rehab hund EJ deltar. Det är inget krav på att du äger olika redskap, men det underlättar. Äger du inget får du vara lite mer påhittig bara!

copyright2020pitehundsim