Tillgänglig

BALANSBOLL STEG 1

450.00 SEK

Som träning, aktivering och rehabilitering! Denna typ av träning har alla hundar nytta av, och det är dessutom en väldigt rolig träningsform. Du behöver bara ett redskap och lite plats någonstans inomhus. På somrarna är det trevligt att träna ute på gräsmattan!  Extra viktig träning för dig med hund som tex arbetar i skog där olika underlag ska pareras, men också för dig som tränar och tävlar nose work, agility och skydd, då träningen stärker självförtroende och stabiliserande muskulatur, också extra viktig för dig med hund som behöver stabilisera musklerna runt lederna, som vid patella problem. 

Balansbollskurs har vi hållit sedan våren 2016 och det har varit en omtyckt kurs. När du köpt din plats här i shopen är du garanterad plats. Anmälan är  bindande!

Efter denna kurs kan du gå steg 2.

Innehåller:

-Grundläggande anatomi.

-Praktiska övningar som utvecklar koordinations- och balansförmågan, och hjälper därmed till att utveckla de muskelgrupper som finjusterar exakta rörelser och stabiliserar lederna.

- Balansboll som rehab

Vi tränar inomhus.

Har du något eget redskap kan du ta med det om du vill, men det finns redskap på plats som man får låna och testa. Vi avslutar med genomgång av de redskap som finns att köpa, och tar upp beställningar av dessa för de som vill.  

Instruktör: Emma, Balansbollsinstruktör. Läs gärna mer under "personal".

Förkunskaper: Inga.

Plats: Pite Hundsim, kurslokalen.

Tid: 18- ca 20

Datum:   ONSDAG 4/3

Övrigt: Om din hund har någon diagnos vill jag att du mailar den till  pitehundsim@gmail.com innan kursstart. Köp av plats är bindande, men inte personlig, vilket betyder att du får sälja platsen för samma pris till någon annan innan kursstart. 

observera att: Hunden ska vara rastad, försäkrad, vaccinerad enligt skk´s rek, och fyllt 6 månader. platser. Ta med belöningsgodis, och om hunden har någon favoritfilt att ligga på. Om du har frågor eller funderingar så maila mig! välkommen!


copyright2020 pitehundsim

FÖRELÄSNING
1,500.00 SEK
SENIOR NOSE-WORK
SLUT I LAGER