NOSEWORK GRUND START 12/1 PLATSER SLÄPPS 11/12

1,950.00 SEK

Ej i lager :(

4 platser släpps 11/12-21

Nosework är en fantastisk träning för alla hundar, som man dessutom kan tävla officiellt i. Man ger hunden en uppgift att lösa med dess absolut viktigaste sinne- nosen

Nosework är roligt, meningsfullt och självförtroendehöjande. Det passar som träningsform för alla hundar. Ger balans mentalt till hunden som kanske har som grund att träna mycket med kroppen, passar perfekt när regnet öser ner, till den begränsade senioren eller växande unghunden. Kursen är inkl ett startkit så ni kan fortsätta träningen hemma!

Denna kursen är 5 tillfällen och det krävs ingen förkunskap för att vara med. Just denna kursen har vi hållit sedan våren 2018 och jag har haft äran att få utbilda många ekipage som idag även tävlar officiellt. En riktig investering i eran relation! 4 platser. Till denna kursen tar man med hundens absoluta favoritgodis. 

Innehåll: Vi introducerar samtliga moment på denna kursen, vilket inom nosework är Behållaresök, inomhussök, fordsonssök och utomhussök. Vi pratar också om bla hundens luktsinne, olika sätt att lära in en doft, dofthantering och hur det går till på tävling. Kursen avslutas med ett inofficiellt doftprov.

Förkunskaper: Inga.

Plats: Pite Hundsim, kurslokalen. För lokal/vägbeskrivning se under fliken "hitta hit". Plats för träff 4 meddelas under kursens gång. 

Tid: 18.00- ca 19.45

Datum: ONSDAGAR MED START 12/1 -2022 AVSLUT 9/2

Instruktör: Emma, ägare av simmet. Doftprovsdomare, godkänd av svenska nw klubben. Tränar och tävlar med egen hund. 


ANMÄLAN/ÅNGER: OBSERVERA ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE. DU FÅR INTE GE BORT ELLER SÄLJA PLATSEN VIDARE. DU HAR RÄTT ATT ÅNGRA DIN ANMÄLAN GENOM ATT MEDDELA OSS SKRIFTLIGEN INOM 14 DGR EFTER ATT DIN ANMÄLAN BEKRÄFTATS. DU HAR DÅ RÄTT ATT ÅTERFÅ DEN AVGIFT DU BETALAT FÖRUTOM ANMÄLNINGS SAMT ADMINISTRATIONSAVGIFT SOM I DETTA FALLET ÄR 300:- 

OM DU ELLER DIN HUND BLIR SJUK ÅTERFÅR DU AVGIFT MINUS ANMÄLNINGS+ADMINISTRATIONSAVGIFT MOT VETERINÄR ELLER LÄKARINTYG. 

ÖVRIGT: Hunden ska vara rastad, försäkrad, vaccinerad enligt skk´s rek. Från ca 6 månaders ålder. 4 platser. Ta med belöningsgodis, de får du också gärna köpa hos oss på plats, och om hunden har någon favoritfilt/bur att ligga på. Om du har frågor eller funderingar så maila mig. Släpp inte fram din hund till någon annans hund utan tillåtelse. En familjemedlem är välkommen att följa med på kursen. 


copyright2021 pitehundsim