HITTA HIT/LOKALERNA

Var finns vi? I fräscha, nyrenoverade lokaler på Lillbrogatan 17, centrala Piteå. Vi har källarplan. Här utför vi alla behandlingar och håller kurser! Det finns såklart tillgång till toalett! 

Parkering: Vi hänvisar till parkering på piteå busstation (framför sunes gatukök) eller kyrkparkeringen (nedanför piteå kyrka), båda har mindre än 5 minuters gångavstånd till oss vilket är perfekt- då hinner eran hund pinka innan.

 De finns 2 gästparkeringar överst på våran gata. Det är dock hårt tryck på dessa. De flesta perkeringarna i Piteå är avgiftsfria men med P-skiva, detta  måste du dock hålla koll på själv, vi ansvarar inte över parkeringstider eller ev parkeringsböter. 

Ingång: Glasingång, du ser siffran 17. Direkt du kommer in tar du en trapp ner (eller hissen om din hund är under rehab/har svårt med trapp, till våning -1)

OBS! I samband med bokning erhåller du en portkod i de allmänna villkoren. 

Övrigt: Om din hund har jobbigt med hundmöten och du själv tycker det är obehagligt så meddelar du det vid bokning så löser vi det. Ingen hund rusar ut ur våran lokal. Vänta sedan på din tid. Din hund får inte markera på byggnaden och vi uppskattar om du tar upp bajs efter din hund utanför. Hundar ska vara kopplade inne i byggnaden. Tänk på att inte alla uppskattar om en hund rusar fram till ens egna, även om det är tänkt som ett glatt möte !

Inför ditt första besök behöver du läsa våra allmänna regler. 

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS, OCH VÄL MÖTT!