Balans och kroppskontroll- kvällskurs!

Produkten är tyvärr slut i lager :(

Våran roliga och populära "balans och kroppskontroll". Du betalar med valfritt betalsätt i kassan och väljer "hämta i butik" som fraktsätt. När du köpt din plats här i shopen är du garanterad plats. Anmälan är  bindande, dock ej personlig, så du får sälja platsen vidare om du hittar ersättare. 

En "snabb kurs" i balans och kroppskontroll Steg 1. Innehåller grundläggande anatomi!

Övningar som utvecklar koordinations- och balansförmågan hjälper till att utveckla de muskelgrupper som finjusterar exakta rörelser och stabiliserar lederna. Detta är en kurs för dig som vill lära dig mer om träning med balansredskap. Passar de flesta hundar och är väldigt stimulerande, både fysiskt och psykiskt, samt stärker självförtroendet!

Vi tränar inomhus, teori blandat med praktiska övningar att fortsätta med hemma. Tänk så glädjande för hunden att lära sig balansera och behärska olika underlag med sin kropp!

Har du något eget redskap ska det tas med. Vi tar för givet att du som går kursen är intresserad av ämnet att fortsätta med hemma, och vill köpa eller beställa redskap om du inte har något! Vi tar upp beställningar på plats och har hemma en del redskap till försäljning. Kaffe och fika ingår!

Instruktör: Emma, ägare och grundare av Pite Hundsim- Djurvårdare, hälsoterapeut och balansbollsinstruktör. Läs mer under "personal".

Förkunskaper: Din hund behöver kunna vara i samma utrymme som andra hundar. 

Plats: Pite Hundsim 

Tid: ca 18-21

Datum: Nya datum kommer!

Övrigt: Om din hund har någon diagnos är det viktigt att du mailar in den till oss på pitehundsim@gmail.com innan kursstart. Hunden ska vara rastad, försäkrad, vaccinerad och fyllt 1 år.


copyright 2018 pitehundsim.